2777
2789
عنوان

تو زندگیتون تصمیم گیرنده نهایی کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بیرون رفتن اجازه میگیری؟نمیشه ک اخه دم ب دقیقه....خوبه ادم ب همسرش اطلاع بده ک نگران نشه ولی مثلا وقتی اون تو محل کارشه چیه هی زنگ بزنه ادم امار بده رفتم اومدم نشستم پا شدم...ادم از کجا قبل ازدواج بفهمه طرف مقابلش تو این مسائل ریلکسه؟
...
منم مامانم أصلا به بابام نمیگه چی به چیه خودش همه کارس ولی شوهرم اینجوریه دیگه
بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
درباره مهمونی و این چیزامن مثلا اجازه میگیرم ولی مجبوره قبول کنه,چون اگه قبول نکنه با زور مجبورش میکنم درباره بقیه چیزا هم مشورت میکنیم دراخر تصمیمی گرفته میشه که هردو راضین
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
اجازه چیه عزیز من؟ ببخشید مگه بچه سه ساله ای؟!! فقط بهش اطلاع بده به حالت خبری نه خواهشی
من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
تو خونه ما در همه موارد انتخاب کننده من هستم ولی واقعا برای مهمونی باید هماهنگی باشه...من هیچ مهمونی رو بدون هماهنگی قبول نمیکنم طبیعتا همسرم هم بدون رضایت من هیچ مهمانی دعوت نمیکنه و هیچ دعوتی رو قبول نمیکنه
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)