سلام بچه ها امیدوارم همیشه حالتون خوب باشه شده مشکلی خاصی بوده باشه که بادارو و حتی بهترین دکترا حل نشده باشه ولی طب سنتی معجزوار پشکلتونا حل کرده باشه لطفا از تجربتون بگید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خواهرم با وجود اینکه پزشکی داره میخونه میگه تاجایی ک بتونم به بیمارهام میگم از طریق گیاهی خودتون درمان کنید شیمیایی اصلا خوب نیس مگه مجبور بشید
واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
خیلی زیاد من خواهرم با وجود اینکه پزشکی داره میخونه میگه تاجایی ک بتونم به بیمارهام میگم از ط ...
من برا تنبلی تخمدان میخواستم برم طب سنتی بعضیا میگن نتیجه دیدیم میخواستم ببینم درچه حده من خودم هروقت حالا دل دردی چیزی بوده نتیجه ای ندیدم بخاطر همین میخواستم ببینم کارساز هست یان