2777
2789
عنوان

آش پز ها یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم یه کم بیش از نصف بسته ۵۰۰ گرمی کافی باشه، چون من دو پیمانه حبوبات و ۴۰۰ گرم سبزی رو با نصف بسته رشته درست میکنم، البته فکر میکنم حبوباتت به نسبت سبزیت یه کم زیاده. میزان نمک هم بستگی به رشته داره، بعضی رشته‌ها شورترن.

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃
والا من چشمی میریزم  صلواتم برا نی نیت میفرستم خدا الهی حفظش کنه 😘😘

ممنون عزیزم 

خداخیرت بده😘😘بهترین تقدیر ها برات رقم بخوره

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟
نصف بسته رشته اضافه کن یکم ک پخت هم یزن ببین مقدار رشتش خوبه یا نه ...یه قاشق سرصاف چایخوری نمک خوبه ...

😍😍😘😘😘خیرببینی عزیزم

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟
ممنون عزیزم 😘خیرببینی

]

ببين وقتي رشته ميريزي زير قابلمه رو خيلي كم كن بعد سر قابلمه رو بذار تا ده دقيقه برندار تا رشتت خوب پف كنه بعد نگاه كن اگه خس كردي كمه باز اضاف كن ولي در كل اش و سوپ بعداز اماده شدن يكم سفتتر ميشه اينم در نظر بگير🙏🏻

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
قربونت عزیزم، ان شاءالله که جمیع حاجاتت برآورده به خیر باشن  😘😘

عزیزم نصف ی بسته بسشه.سبزیش بیشتر باشه خوشمزه تر میشه.کلا همه موادو ک اضافه کردی بچش بعد نمک بزن چون هم کشک نمک داره هم رشته

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍