2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدا نشدم .اما باید بریدادگاه تقاضای مهریه بدی .شماره حساب های شوهرت بده تا جلوی حساباش ببندن .سند خونه یا ماشین به اسمشه عکسشو بگیر ببر براشون تا راحت تر بتونی جلوشو بگیری ...بعداز یک هفته نامه میره براش که تقاضا دادی

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

عارع میخام مهریمو بگیرم ولی همسرم راضی به جدایی نیس

پس اول مهریه رو به اجرا بذار اگه قصدت گرفتن مهریه ست فقط بدون که کارت خیلی سخته متاسفانه حق طلاق با مرده و اگه اون نخواد خیلی میتونه اذیتت کنه..مشکلتون چی بود یه مدرک محکم برای دادگاه داری برای اینکه ثابت کنی آدم درستی نیست؟

شما ک تازہ ازدواج کردین ۹ ۹ ۹۹ 😥 چرا ب این زودی طلاق؟ ببین اگہ مشکل بزرگی نداری یکم فرصت بدہ ب ھر ...

چی بگم بخدا خانوادش مشکل اصلیمن اونم طرفداریشونو میکنه چرا باید بمونم عاخه

پس اول مهریه رو به اجرا بذار اگه قصدت گرفتن مهریه ست فقط بدون که کارت خیلی سخته متاسفانه حق طلاق با ...

مدرک خاصی ندارم ک ثابت کنم 😔خانوادش سنگ اندازی میکنن تو زندگیمون و البته دست بزن هم داشت قبلا ک الان خوب شده

چی بگم بخدا خانوادش مشکل اصلیمن اونم طرفداریشونو میکنه چرا باید بمونم عاخه

آخی عزیزم

ناراحت شدم

اگہ ھمدیگہ رو دوست دارید یکم تحمل کن

کم کم زندگیتو میتونی مدیریت کنی

کمتر بری کمتر بیان مشکلاتت ھم کمتر میشن