2777
2789

سلام بچه ها همه میدونیم که تنبلی تخمدان مشکلیه که درمان قطعی نداره و فقط میشه باداروو تغذیه و ورزش و.... کنترلش کرد ولی لطفا اگه کسی بوده که به طور قطع درمان کرده لطفا لطفا از تجاربتون بگید ما استفاده کنیم 😙

علایمش چیه؟ پلی کیستیک همین تنبلیه؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

علایمش چیه؟ پلی کیستیک همین تنبلیه؟

ریزش مو _جوش _بزرگ شدن شکم _رشد هورمون های مردانه مثلا کلفت شدن وزیاد شدن مو قسمت چانه زیر لب و دور شکم قسمت ران _اضافه وزن و بیشتر شدن وزن ناگهانی نامنطمی در پریود یا نشدن پریود یا زود زود شدن و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم با دارو بع زور کنترل کردم تا باردار شدم بعد زایمانم حتا یک روزم عقب ننداختم

یعنی دیگه هیچ اثری از این مشکل نبود ؟؟دکتر میگه که فقط میشه کنترلش کرد ودرمان نداره 

ریزش مو _جوش _بزرگ شدن شکم _رشد هورمون های مردانه مثلا کلفت شدن وزیاد شدن مو قسمت چانه زیر لب و دور ...

ممنون عزیزم ❤❤

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

یعنی دیگه هیچ اثری از این مشکل نبود ؟؟دکتر میگه که فقط میشه کنترلش کرد ودرمان نداره 

من تنبلی شدید داشتم دوسالی یکبار عادت میشدم.مادرم پلیکیستیک بود اونم بعد زایمانش درمان شد.من ۴سال درمان کردم باردار شدم‌ الان ۵ساله یه روزم عقب ننداختم

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
من تنبلی شدید داشتم دوسالی یکبار عادت میشدم.مادرم پلیکیستیک بود اونم بعد زایمانش درمان شد.من ۴سال در ...

خداروشکر انشالله تنتون همیشه سالم باشه حالا ما هیچ کدوممون این مشکلا نداشتیم تو کل خاندانمون همیتطور نمیدونم چرا من اینجوری پس امیدداشته باشم همچین قطعی هم نیست که میگن درمان نداره 😍

خداروشکر انشالله تنتون همیشه سالم باشه حالا ما هیچ کدوممون این مشکلا نداشتیم تو کل خاندانمون همیتطور ...

نه بابا الان فقط مرگ درمون نداره.دور از جونتون.ساکن کجا هستید؟

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم