2821
2789

اصلا برگی برام نمونده:/// فیلمش برای دهه ۷۰ توش مهران مدیری هم بود😐 بعد تو فیلم یک عروسی بوده به جا یک داماد و یک عروس دو تا عروس بودن:///

ازون پشم ریزون تر یهو تو عروسی زنا شروع کردن همو بوسیدن 😐 بوسیدن عادی نه ها بوسیدنی ک فق مخصوص زنو مرد😐😐 بازم از اون پشم ریزون تر اینک اینو تو تلویزیون نشون داده بوده😐😐😐🤲

بزنید نت صحنه فیلم باغ گیلاس ،شما هم مثل من برگ ریزون شید😐😐😐😐

💜I'M AN ARMY

حاجی_گنگش_بالاست#  

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

قدیما اینقدر ذهن ها خراب نبود 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا مگه میشه

فک کنم اشتباه میزنی

کاش امروز یکی بیاد یه خبر خوب بهت بده، که جیغ بکشی بگی واااای خدا جونم باورم نمیشه، همینقدر خوشگل ذوق کنی♡         -                                                                                                                             روح هایی که متعلق به همند، همیشه راهی به هم پیدا میکنند♡

ایران نشون میده اخه😐برنامه ها شبکه پویا همه محبه نشون میده برا بچه بعد بیاد اینکارارو نشون بده

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

اینو میذاشت من بچه بودم فقط یادمه مهران مدیری توش بود قصش یادم نیس

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792