2777
2789
عنوان

دعام كنيد

155 بازدید | 36 پست

هيچ موضوع جالبي براي تايپك زدن ندارم كه توجهتون جلب شه و نظر بدين نه از خاهرشوهر نه مادر شوهر نه مادر نه خواهر نه هيچكسسسي نه چيزي خريدم عكسشو بذارم نه حاملم نه با شوهرم دعوام شده ( اصلا ندارم )نه عكس غذامو ميخام بذارم نه طلامو هيچييييي فقط يه خواهش دارم خيليييي وقته حاجت دارم ميخام امشب از ته دلتون واسم دعا كنيد خيليييي درد كشيدم فقط دعا ميخام و معجزه ميشه دعام كنيد؟

خدایا برای همه چی شکرت

چشم❤️🙏🏻

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🖤🕊️

التماس دعا 💔

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

منم دعا کنید اسمم حدیث😭💔

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

ببین اینقدزجه زدم خ اصداموبشنوه اینقدالتماسش کردم کمکم کنه ولی نکرد بهم توجه نکرد منم دیگه خدایی ندارم چجوری دعات کنم ولی تومیتونی برامن دعاکنی امشب آخرین شبه زندگیم باشه بدجوری بریدم شایدخدای توصداتوشنید😭

ببین اینقدزجه زدم خ اصداموبشنوه اینقدالتماسش کردم کمکم کنه ولی نکرد بهم توجه نکرد منم دیگه خدایی ندا ...

خدا نكنه  چرا مرگ من بدترين روزا ها و شبا رو گذروندم اما ارزوي مرگ نكردم ميخام زندگي كنم و به حاجتم برسم ميدونم خدا ميتونه اميدوارم خدا بهت كمك كنه به حرمت اين شبا و حاجت روا بشي

خدایا برای همه چی شکرت

عزیزم ان شاءالله به حق این شب عزیز به حاجتت برسی و معجزه خدارو ببینی التماس دعا

الهي فداتشم ان شاءالله حاجت روا شيد امشب منو فراموش نكنيد لطفا واسم دعا كنيد خدا معجزه كنه برام ❤️😔

خدایا برای همه چی شکرت

ببین اینقدزجه زدم خ اصداموبشنوه اینقدالتماسش کردم کمکم کنه ولی نکرد بهم توجه نکرد منم دیگه خدایی ندا ...

عزیزم شاید هنوز وقتش نبوده شاید به صلاحت نبوده خدا رحیمه مگه میشه صدای بندشو نشنوه دعا میکنم درست این لحظه ای که پر از نا امیدی هستی خدا معجزشو نشونت بده

هر رور چنان زندگی کن که گویی آخرین روز توست  
خدا نكنه  چرا مرگ من بدترين روزا ها و شبا رو گذروندم اما ارزوي مرگ نكردم ميخام زندگي كنم و به ح ...

همیشه توهمه شرایط اسمشو میاوردم دیگه امیدی ندارم تواین دنیا دارم میمیرم تاخوده صبح گریه کردم  چقدالتماسش کردم چقدگفتم خدایا خودت درستش کن ولی حتی به دلمم آرامش نداد دیگه اسمشونمیارم دیگه التماسش نمیکنم حالم اصن خوب نیس مرگ آرامشه منه