2777
2789
عنوان

درد دنبالچه. با عرض شرمندگی البته

1424 بازدید | 27 پست

راستش من از وقتی یادم میاد کمر درد مزمن دارم و دیگه یچیز عادی شده برام. ولی دو سه ماهی میشه که هر از گاهی استخوان دنبالچه لگنم باد میکنه و درد میگیره بعد چند روز خود به خود خوب میشه. دیشب خوب بودم صبح پاشدم دیدم نمیتونم به پشت بخابم از بس درد دارم. بعضیا میگن شاید موی برگشتی داشته باشی. ولی من هرازگاهی با کرم موبر کمر و شکممو تمیز میکنم. 

کسی بوده که تحربه این چنین دردارو داشته باشه؟ یکم راهنماییم میکنید لطفاً. ؟

مرسی ❤️

سومین کاربری   معنی اسم کاربریمو نمیدونم همینجوری یچی از خودم در اوردم اخه هر اسمی میزدم قبول نمیکرد  کاربر خانم هسدم     یروزی میاد که تو امضام مینویسم من به آرزوم رسیدم  زندگیمو تغییر دادم و خانوم خونه خودم شدم  آرامش دارم و مجبور نیستم با کسانی که منفور و بی ارزش هستن رفت و آمد کنم.من یروز اینکارو میکنم زندگیمو جوری که دوس دارم میسازم  درسته گذشته افتضاحی داشتم  اما آینده که دست خودمه  خدا کنارمه همیشه!  
ضربه خورده ؟ مثلا افتادی ؟ 

نه اصلا کار خاصی نکردم فقط عادتم اینه که دمر بخابم

سومین کاربری   معنی اسم کاربریمو نمیدونم همینجوری یچی از خودم در اوردم اخه هر اسمی میزدم قبول نمیکرد  کاربر خانم هسدم     یروزی میاد که تو امضام مینویسم من به آرزوم رسیدم  زندگیمو تغییر دادم و خانوم خونه خودم شدم  آرامش دارم و مجبور نیستم با کسانی که منفور و بی ارزش هستن رفت و آمد کنم.من یروز اینکارو میکنم زندگیمو جوری که دوس دارم میسازم  درسته گذشته افتضاحی داشتم  اما آینده که دست خودمه  خدا کنارمه همیشه!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه کیست مویی باشه

ممکنه چربی باشه

ممکنه شکسته باشه

باید بری دکتر

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
ممکنه کیست مویی باشه ممکنه چربی باشه ممکنه شکسته باشه باید بری دکتر

از جایی نیفتادم یا ضربه ای نخوردم که شکسته باشه. ممکنه همینطوری خود به خود بشکنه؟ 

نه اصلا کار خاصی نکردم فقط عادتم اینه که دمر بخابم

متاهلی؟

ی عادتی داری که اون باعث میشه 

اگه مزمن باشه باید بری ی عکس بگیری و بری پیش شکسته بند برات جا بندازه

مردم شهری که  در آن همه میلنگند..به کسی که راست راه میرود میخندند😏
منم درد دنبال چه دارم اما وقتی درد میگیره باید برم دستشویی به خودم فشاربیارم بعد از چند دقیقه خوب می ...

عه چه عجیب

متاهلی؟ ی عادتی داری که اون باعث میشه  اگه مزمن باشه باید بری ی عکس بگیری و بری پیش شکسته بند ...

بله متاهلم. 

تنها عادتم اینه که دمر بخابم. 

منم مثل شمابودم چندروز بعد ورم کرد رفتم دکتر گف کیست موییه...بالشتک برای نشستن بهم داد و چرک خشک کن ...

توام درد میگرفت به معقدت فشارمیاوردی تو دستشویی ؟؟؟ اخه من دردم مگیره احساس میکنم معقدمم درد میگیره گاهی باسن سمت چپمم درد میگیره

متاهلی؟ ی عادتی داری که اون باعث میشه  اگه مزمن باشه باید بری ی عکس بگیری و بری پیش شکسته بند ...

مثلا هر یه ماه یا دوماه یکبار میگیره بعد دو سه روز خوب میشه. 

از جایی نیفتادم یا ضربه ای نخوردم که شکسته باشه. ممکنه همینطوری خود به خود بشکنه؟ 

نمی‌دونم اینشو

من یکی از دوستام این مشکل رو داشت، هر چندوقت یبار حس می‌کرد فرو می‌ره تو بدنش و کلا نمی‌تونست حرکت کنه، رفت پیش دکتر، گفتن نوکش شکسته

البته فکر نکنم مال شما شکسته باشه، یا باید غده چربی باشه یا کیست مویی

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
یعنی رو سینه میخوابی

اره