2777
2789
عنوان

كيا مثل من پشيمونن از بچه دار شدنشون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 45 پست
ببین عزیزم منم یه مادرم عین تویه جاهایی واقعن کم آوردم.امایه لحظه به این فکرکن که نداریش ودیگه نخواه ...

خيلي خستم ، آرامش زندگيم از بين رفت واقعا مغزم درد ميكنه از گريه هاش 

خدا جاي حق نشسته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از كي خوب شد ؟ 

به من گفته بودن ۲سالش که بشه عقل رس میشه، منم دیگه عاصی شده بودم. ولی ۲سال و ۸ماهش که شد یه دفعه خوب شد حرف گوش کن شد. یه چیزی هم هست بچه وقتی لجبازی میکنه یعنی محبت میخواد، دنبال جلب توجه اقتضای سنشم هست. وقتی باهاش بازی کنید و براش بیشتر وقت بذارید به مرور درست میشه.

خدا از دهنت بشنوه ، اصلا غذا نميخوره اصلا

بالخره یه چیزایی هست که دوست داشته باشه، هی تغییر بده غذاهاشو تا ذائقش دستت بیاد، سیب زمینی، کباب تابه ای و گوجه، خورش کلم، کدو. دمپختو ها، اینارو اکثر بچه ها دوست دارن امتحان کن عزیزم، ببین بچه اولی ها همیشه دچار این مشکلات هستند، چون از زندگی راحت و دونفره یدفعه وارد یه زندگی و مسئولیت سخت میشن، بعدها به این روزها میخندی، یکم مدیریت و برنامه ریزی و نظم میخواد، ساعت خواب و غذا و بازی و حمام رو مرتب کن، بچه هم طبق همون ساعات عادت میکنه کم کم و خودتم راحت میشی. جلو بچه جدی باش که ضعفتو نبینه، کار بد کرد تذکر بده بابت کارهای خوبشم بهش جایزه بده و ببوسش

دنیام=شوهرم+دخترم  
بچه ها تو جمع چون میدونن معذوریت داری سرکش میشن، یا اینکه میدونن حمایت کسی رو دارن اونجا، خیلی درگیر ...

بخدا میترسم تا ابد حرفمو گوش نده و سرکش‌باشه و همش بپر بپر و جیغ بزنه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
بخدا میترسم تا ابد حرفمو گوش نده و سرکش‌باشه و همش بپر بپر و جیغ بزنه

دیگه یه جاهایی باید در برابرش محکم باشی، یچیزی هم در مورد بچه ها اینکه از یه ساعتی به بعد از فرط خستگی دیگه حرف گوش نمیدن و بشدت شلوغ میکنن و غیر قابل کنترل میشن، کمبود خواب هم باعث شیطنت غیر طبیعی میشه تو بچه ها

دنیام=شوهرم+دخترم