ديگه خسته شدم به تمام معنا خسته شدم دلم ميخواد فقط بميرم ، پسرم دو سال و چهار ماهشه انقدر شيطونه كه خدا ميدونه خيلي خستم خيلي ، امشب ساعت ١٢:٣٠ خوابيد ساعت ٢ بيدار شده و مدام گريه كرد تا همين الان هي ميگم چته چيه خب حرف بزن ، حرصم گرفت چنتا زدم تو پوشكش واقعا دست خودم نيست خوابم ميومد از خواب بيدارم مرد و گريه ، آبروم جلو همسايه ها رفته ، مدام با شوهرم دعوا داريم سر بچه ، خونه ام انگار بازار شام ، انقدر هم شيطونه هيچ كس بدون حضور خودم نگهش نميداره ، امروز از صبح خونه مامانم بودم انقدر اونجا شيطنت كرد كه من خوشحال بودم امشب راحت ميخوابم تا صبح كه اينم اينجوري شد ، خيلي خستم خيلي ، شك كردم به بيش فعالي خودم هم تربيتي خوندم يه چيزايي سر در ميارم ، تمركزش خوبه ولي واقعا شيطون و لجبازه ، موندم يكم كمتر شه كرونا تو هفته ديگه ببرمش روانشناس ببينم بيش فعال يا نه كه اگه هست درمانش كنم ، خيلي پشيمونم از بچه دار شدن ، چه زندگي آرومي داشتم ، خونه تميز ، اعصاب راحت
پسر منم همسن پسرت بود خیلی خیلی اذیت میکرد... منم هرروز به خودم فحش میدادم که بچه دار شدم😂
توروخدا الان چند سالشع و بهتره؟؟من بچم ۳سالشه گاهی خیلییی خوبه ولی تو جمع و تو شلوغی خیلی لجباز میشه
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
شاید بیش فعاله ببرش دکتر درست میشه. من بچه های طرف همسرم همه بیش فعالن میرن دکتر 1قرص هست میده بهشون عالیه همشون اروم و نجیب میشن تا 7سالم میدن قرص و بعدش دیگ نمیدن
فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
عزیزم یه اصطلاحی هست میگن دو ساله ی وحشی، این در مورد 90%بچه ها از جمله دختر خودم صدق میکنه، حالا چرا چنین اصطلاحی بوجود اومده، چون بچه ها تو این سن دنبال بدست آوردن استقلال هستن، فریاد و جیغ و کتک شما فقط بچه رو به این باور میرسونه که تونسته کنترلت کنه و باعث عصبانیتت بشه، حالا چاره چیه، در برابرش مصمم باش، اصلا جیغ نزن، کتک نزن، فقط خیلی جدی. محکم بهش بگو که کارش اشتباهه، در هر زمینه، برای ساعت خوابش هم باید تو روز انرژیش تخلیه بشه، بچه شکم سیر بهتر میخوابه، سر شب ببرش حمام و غذا بهش بده شب راحت میخوابه، چند روز رعایت کنی اوکی میشه، و جالب بگم که وقتی سه ساله میشه در عین ناباوری یکدفعه انگار بالغ میشه و تغییر میکنه رفتارش.
ببین عزیزم منم یه مادرم عین تویه جاهایی واقعن کم آوردم.امایه لحظه به این فکرکن که نداریش ودیگه نخواهی داشت چه حال بهت دست میده.ازنعمتی که خدابهت داده تشکرکن وناسپاسی نکن
💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀♥️
همینطوریه بعد از یه سنی عقلش میرسه و خوب میشه بیا و ببین. دختر منم شیطون بود و لجباز ، بعد دیگه خوب شد. الان با وجودش عشق میکنم. باورکن همیشه میگم من چطوری بدون بچم زندگی میکردم قبلا.
توروخدا الان چند سالشع و بهتره؟؟من بچم ۳سالشه گاهی خیلییی خوبه ولی تو جمع و تو شلوغی خیلی لجباز میشه ...
بچه ها تو جمع چون میدونن معذوریت داری سرکش میشن، یا اینکه میدونن حمایت کسی رو دارن اونجا، خیلی درگیرش نباشید میگذره، بعدها دلتون برای کوچولو بودناشون خیلی تنگ میشه