2777
2789
عنوان

كيا مثل من پشيمونن از بچه دار شدنشون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 45 پست
پسر منم همسن پسرت بود خیلی خیلی اذیت میکرد... منم هرروز به خودم فحش میدادم که بچه دار شدم😂

توروخدا الان چند سالشع و بهتره؟؟من بچم ۳سالشه گاهی خیلییی خوبه ولی تو جمع و تو شلوغی خیلی لجباز میشه 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بیش فعاله ببرش دکتر درست میشه. من بچه های طرف همسرم همه بیش فعالن میرن دکتر 1قرص هست میده بهشون عالیه همشون اروم و نجیب میشن تا 7سالم میدن قرص و بعدش دیگ نمیدن

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
من ب همین دلیل بچه نمیخوام اصلا...آرامش آدم بهم میریزه چرا حتمااا میگن بچه دار شید زندگی بدون بچم می ...

واقعا راست ميگي ، چه آرامشي داشتم ، خونه تميز ، مهموني ، تفريح ، الان همش دعوا و داد تو خونه ، مثل دزدگير ماشين صداش تو مخم 

خدا جاي حق نشسته 

عزیزم یه اصطلاحی هست میگن دو ساله ی وحشی، این در مورد 90%بچه ها از جمله دختر خودم صدق میکنه، حالا چرا چنین اصطلاحی بوجود اومده، چون بچه ها تو این سن دنبال بدست آوردن استقلال هستن، فریاد و جیغ و کتک شما فقط بچه رو به این باور میرسونه که تونسته کنترلت کنه و باعث عصبانیتت بشه، حالا چاره چیه، در برابرش مصمم باش، اصلا جیغ نزن، کتک نزن، فقط خیلی جدی. محکم بهش بگو که کارش اشتباهه، در هر زمینه، برای ساعت خوابش هم باید تو روز انرژیش تخلیه بشه، بچه شکم سیر بهتر میخوابه، سر شب ببرش حمام و غذا بهش بده شب راحت میخوابه، چند روز رعایت کنی اوکی میشه، و جالب بگم که وقتی سه ساله میشه در عین ناباوری یکدفعه انگار بالغ میشه و تغییر میکنه رفتارش. 

دنیام=شوهرم+دخترم  

ببین عزیزم منم یه مادرم عین تویه جاهایی واقعن کم آوردم.امایه لحظه به این فکرکن که نداریش ودیگه نخواهی داشت چه حال بهت دست میده.ازنعمتی که خدابهت داده تشکرکن وناسپاسی نکن

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

واقعا راست ميگي ، چه آرامشي داشتم ، خونه تميز ، مهموني ، تفريح ، الان همش دعوا و داد تو خونه ، مثل د ...

میفهممت خیلی سخته خدا بهت تحمل زیاد انشاالله عطا کنه صبرت زیاد شه.

من ک نمیخوام ب اطرافیان هم گفتیم تا حدودی ک نمیخوایم 

پسر منم ایتطوری بود شب چند بار بیدار میشد و گریه میکرد  حالا منم صبح باید میرفتم سر کار  ...

پسر من مثل يه بچه ٥ ساله حرف ميزنه همه تعجب ميكنن به سنش كه حرف ميزنه ، خيلي خيلي شيطون اصلا آرامش ندارم 

خدا جاي حق نشسته 
توروخدا الان چند سالشع و بهتره؟؟من بچم ۳سالشه گاهی خیلییی خوبه ولی تو جمع و تو شلوغی خیلی لجباز میشه ...

بچه ها تو جمع چون میدونن معذوریت داری سرکش میشن، یا اینکه میدونن حمایت کسی رو دارن اونجا، خیلی درگیرش نباشید میگذره، بعدها دلتون برای کوچولو بودناشون خیلی تنگ میشه

دنیام=شوهرم+دخترم