2777
2789
عنوان

خامه بی کیفیت!

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 26 پست
خیلی اوضاع بدی هست...همه چی نابود شده و ما انگار خوابیم...

خودمون این اوضاع و میخوایم خدا بخیر کنه این دو ماه دیگه رو

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمون این اوضاع و میخوایم خدا بخیر کنه این دو ماه دیگه رو

هر صدایی بلند میشه رو سرکوب میکنن وگرنه هیچ کس از این وضعیت راضی نیست و نای ادامه دادن رو نداره، کاش اون روز بیاد ببینم ایرانم آباد شده  

واقعا آشغال هستن... آشغالو انداختن تو قاب و به خورد مردم میدن تا کی...

منم یبار خامه خریدم تا یک سومش آب بود هی خالی میکردم.یکی از فامیلامونم راجب تراریخته بودن گندم دنبال گندم اوکی میگردن بکارن آرد کنن نون بپزن اونم تو آپارتمان 😂😂😂نگرانه بچه هاشه.

خوراک و پوشاک و مسکن حق طبیعیه هر شخصیه اما خب دیگه بیخیال.

منم یبار خامه خریدم تا یک سومش آب بود هی خالی میکردم.یکی از فامیلامونم راجب تراریخته بودن گندم دنبال ...

حالا خامه امشب من یذره آب هم نداشت ، خامتون آب داره خوشحال باشید😂

همه به فکر نفع خودشونن، خیلی اوضاع بی رحم و بدیه

خدا کنه یه روز تموم این ناپاکی ها و زشتی ها تموم شه

هر صدایی بلند میشه رو سرکوب میکنن وگرنه هیچ کس از این وضعیت راضی نیست و نای ادامه دادن رو نداره، کاش ...

خدا هست اگه مردم چشا و گوشاشونو باز کنن و عقلشونو ب کار بندازن رهبرم ک کلی داره گوش زد میکنه ایشالله حلش میکنن این گرهی ک خودشون بستن‌ وگرنه هشتاد میلیون شاید نصف بشه با این اوضاعی ک دیگه ی مرغم ب زور کسی میتونه بخره مرغ هورمونی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

قابش😂 مارک میهن 

آخه من یه بار خامه خریدم داخلش به صورتی میزد بدمزه هم بود ریختم دور 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
خدا هست اگه مردم چشا و گوشاشونو باز کنن و عقلشونو ب کار بندازن رهبرم ک کلی داره گوش زد میکنه ایشالله ...

سلام عزیزم لطفا برای اینجور موارد به سامانه ۱۲۴ تعزیرات شکایت بزنین که پیگیری کنند .