2777
2789
عنوان

دختر ۱۵ سالم عاشق شده😕😖

| مشاهده متن کامل بحث + 3892 بازدید | 91 پست

دختر من که نه سالش هست پسر همسایه ی مادرم عاشقش شده ..! یکی دیگه از پسرهای محل اومده به مامان و بابام گفته که که فلان پسر از پنجره همش به نوه تون نگاه میکنه و عاشقش شده ..من که خیلی برام جالب بود این سری پسره طفلکی دوساعت پای پنجره تو حیاط مامان رو دید میزد ...من اصلا به روی دخترم نیوردم که میدونم این جریان رو ...فقط  گاه به گاه ماجراهای رو تعریف میکنم از دخترهای مهربون و زود باوری که خودشون رو توی دردسر  انداختن چون پسرها ذاتشون  شیطون و بی ملاحظه هست بخصوص تو این سن.00

مشکل فقط مربوط به تغییرات هورمونی نیست بیشتر برمیگرده به ۱۵ سال تربیت و کمبود توجه و محبت. از بچگی باید به دختر اونقدر محبت کرد که تا زمانی که کمی مستقل شد سریع وابسته نشه.در ضمن باید قبل بلوغ با یک ورزش انس میگرفت.اکثرا بچه هایی که درگیر ورزش و مهارت موردعلاقه شون هستند کمتر دچار این معضل میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.