2777
2789
عنوان

امام زاده داوود نوستالژی😍

158 بازدید | 13 پست

سلام خانما 

من ده ساله بودم سال ۸۲ با خانم های مسجد محل مادر بزرگم با اتوبوس رفتیم امامزاده داوود اونجا الاغ سواری میکردن و کاست ها و پوستر های شادمهر میفروختن تو راه برگشت با دخترای کاروان اهنگ ساده بگم دهاتی ام دهاتی ام اهل همین نزدیکی هام بوی علف میده تنم رو گذاشته بودیم و زمزمه میکردیم و دلم پر از ذوق بود ک قراره تو راه برگشت بریم ابگرم محلات 

فک نمیکردم یک روزی یاد اوریش اینقد شیرین باشه 

شمام ازین سفر های کاروانی کوچیک میرفتین؟

زیادتادلت بخواد😍

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

اینقدر با حال خوب و قشنگ تعریف کردی منکه اصلا نمیدونم کجاست و چطوریه دلم خواست😉

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره با اردوی مدرسه فک کنم ۸ سالم بود با همکلاسی هام که دوستای صمیمی بودیم رفتیم یادش بخیر دقیقا تو راه آهنگ زمزمه کردیم و اونجا کلی بهمون خوش گذشت تو راه برگشتم رفتیم مرقد امام❤

ازم متنفر باش ولی یکی دیگرو بغل نکن:(💔

یادش بخیر یه روزی دسته جمعی کل فامیل طرف بابام رفتیم،بچه بودیم چقدر خوب بود همه چیز،گوسفند قربونی کردن،پسراهم رفته بودن سوسک پلاستیکی خریده بودن مارو بترسونن،بعد بادخترا رفتیم بازار چقدر خوش گذشت دلم اون روزارو خواست😢

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹

یه بارم من با دوستام رفتم رفتیم اول کن سلقون دیدیم صفا نداره گفتیم بریم امامزاده داود وایسادیم سر مسیر مینی بوس اومد یادش بخیر جا کم بود من ویکی از دوستام نشستیم کف مینی بوس چقدر حال دادو خوش گذشت واقعا چقدر خندیدیم

من عاشق امام زاده داوودم . مخصوصا بازارش . آخرین بار سال 87رفتم دیگه نتونستم برم بچگی زیاد میرفتم خیلی عالیه فضاش . کاش بشه دوباره بتونم برم . از طرف مدرسه زیاد میبردن ی بارم از طرف مسجد رفتیم . با دوستا که رفتیم عالی بود چند بارم با خانواده رفتیم . چقدر قبلنا همه چی باصفا بود و آدما صمیمی و با صفا بودن