2777
2789
عنوان

خانمای گل + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قاطی بزن منم زدم خیلی عالی شد فقط قالبتو اندازه بگیر پفش عالی بشه

میگم خواهر اگر یه قاشق بیکینگ پودر بدم دستش بده؟؟؟ عاخه پشتش ننوشته اضافه کنید

لایکم نکنید ممنونم😘
خواهری خدا خیرت بده دقیقا چیکارا کردی

۳ تا یا ۴ تا تخم مرغ خوب بزن که دقیق بشه کرمی قشنگ بزن من بجای شیر ماست ریختم و روغن کامل هم زدم بعد ۱۵ دیقه بزن بعد قالب رو روغن بزن کمی ارد بزار فر گرم بعد پخت سرد بشه در بیار

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
۳ تا یا ۴ تا تخم مرغ خوب بزن که دقیق بشه کرمی قشنگ بزن من بجای شیر ماست ریختم و روغن کامل هم زدم بعد ...

جدا؟؟؟ پس منم ماست بزنم؟؟؟؟ میگم خواهر شکر یا بیکینگ پودر اضافه نکردی؟؟؟

لایکم نکنید ممنونم😘

نه هیچی

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭

فقط اگه توستر هست گرما فقط از پایین

میگم خواهر اگر یه قاشق بیکینگ پودر بدم دستش بده؟؟؟ عاخه پشتش ننوشته اضافه کنید

نه نمیخا ارد اماده۰۰هست