2777
2789
عنوان

از نظر روحی...😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 49 پست

دمنوش بابونه فک کنم خوب باشه 

من امروز روز اخر پری بودم الان برم غسل بدم قبوله؟؟ یا صب کنم فردا برم؟

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
راه من نمیدونم برا شما هم جواب بده یا نه من این جور وقتا یه اهنگ مخصوص دارم که گوش میدم کاملا یادم ...

من اهنگ گوش بدم گریم میگیره😂

ینی باور درین حد بهم ریختم گریه و عصبانیتم درهم اویخته

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر اعصاب خردیشه تا دردش از شیاف متنفرم😬

کاکائو هم آرامش عجیبی میده من میخورم خوبم امتحان کن 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
از ی طرف بغض دارم، دوس دارم ی عالمه گریه کنم از ی طرف هرکی هرچی بگه عصبی میشم

منم اینجوریم فقط دلم میخواد تنها بشم گریه کنم بعد پری تموم میشه به خودم میخندم میگم چرا اوسگول بازی درآوردم😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

دم کن بخور  یا اگه دستگاه بخور دارین  بخور بده  برای آرامش خوبه

مرسییی

یه کم گلاب اسپری کن به صورتت. هم برا پوستت خوبه هم اعصابت😅

تاثیر راره؟

من بدتر تو می خوام بشم ولی نمیشم خیلی بده

اینم سخته واییی

زنجبیل روی آب جوش با نبات یا دم نوش آویشن فیلم ببین حواست پرت میشه یا کتاب خوب بخون  کیسه آبگ ...

مرسی عزیزم

اگه درد داری شوید خشک دم کن و نبات توش حل کن بخور  تسکین میده به دردت عالیه

مرسی ولی درد زیادی ندارم

اینکه میخای یکیو بکشی کاملا طبیعیه چون منم همین الان داشتم یکیو میکشتم درمانی نداره😂 موزیک گ ...

چقد حرص ادم خالی میشه یکیو بکشه😈🗡

دمنوش بابونه فک کنم خوب باشه  من امروز روز اخر پری بودم الان برم غسل بدم قبوله؟؟ یا صب کنم فرد ...

اگه دیگه پری نمیشی برو دیگه