2777
2789
عنوان

از نظر روحی...😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 49 پست
میترسم نظر بدم بپری بم 😂😐

🤣🤣🤣 ن از پشت گوشی دستم ب هیچ جا بند نی

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣 ن از پشت گوشی دستم ب هیچ جا بند نی

خداروشکر 😂

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
مفنامیک اسید دمنوش زیره

مفنامیک نداریم

یادم رف بخرم😥

کاملا درکت میکنم منم همینجوری میشم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

از ی طرف بغض دارم، دوس دارم ی عالمه گریه کنم

از ی طرف هرکی هرچی بگه عصبی میشم

گل گاو زبون اگر دردش اذیت میکنه شیاف 

بیشتر اعصاب خردیشه تا دردش

از شیاف متنفرم😬

منم حاللللمم بده باز دلم میخوادخودمو بکشم ☹😭افسردگز و بی حالی گرفتم بشدت

افسردگی اینا ک کلا علائم همس تو قرنطینه

برا خانومام گ تو پریودی شدت میگیره اه