2777
2789
عنوان

پسری ک از ناراحت کردنم لذت میبره

298 بازدید | 39 پست

با یه پسره حرف می‌زنم حالمو هرروز می‌پرسه ولی همش میخواس غیر مستقیم بگه منو نمیخواد 

خوشحال میشدم که هم پیام محبت آمیز داده یهو می‌فهمیدم تیکه تو حرفاشه 

این یعنی چی؟!

از تلافی کردن هرچیزی ک بهش برخورده لذت می‌بره فوری همه چیو جبران می‌کنه ولی با لباس توجه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی اره خودمم فک میکردم سادیسمیه و خیلیم کینه ایاز اکست یکم میگی؟

چی بگم روانی بود دیگه

از درد کشیدنم لذت میبرد

همشم بهم میگفت درد بزرگت میکنه اشکال نداره :/

اختلال چندشخصیتی هم داشت تازه

اره دقیقا حس میکنم دلش پر عقده و نفرته یبار گفت دلم تنگ شده چرا نیستی با چنتا ایموجی خنده!!😐

ولش کن داره روت بازی روانی اجرا میکنه چنین فردی تاکسیک و مریضه نمیخاد حسش هم بفهمی عقده داره میخواد خودشو مغرور یا سیگما نشون بده

البته من با فرد تاکسیک برخورد داشتم ولی بهش رو نمی‌دادم زیاد متقابلا منم مث خودش رفتار میکردم مثلا باهاش میخندیدم یا سر ب سرش میزاشتم

مقابل اینجور افراد باید سعی کنی خودشون باشی زیادی خودتو ناراحت و حساس جلوش نشون بدی نتیجه عکس معمولا میده و بیشتر نقطه ضعف دستش دادی

چی بگم روانی بود دیگهاز درد کشیدنم لذت میبردهمشم بهم میگفت درد بزرگت میکنه اشکال نداره :/اختلال چندش ...

متاسفم واقن💔 

چند شخصیتی ینی همین رفتارای متناقض؟

خو اگه حسی به من نداره ولم کنه دیگه چرا عذابم میده