2777
2789

📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿📿

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ وفّرْ فیهِ حَظّی من بَرَکاتِهِ وسَهّلْ سَبیلی الى خَیْراتِهِ ولا تَحْرِمْنی قَبولَ حَسَناتِهِ یا هادیاً الى الحَقّ المُبین.

خدایا زیاد بگردان در آن بهره مرا از برکاتش وآسان کن راه مرا به سوى خیرهایش و محروم نکن ما را از پذیرفتن نیکى هایش اى راهنماى به سوى حـق آشکار

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد و عجل فرجهم

🕋🌱🌿🌷🌹🌙

اللهم عجل لولیک الفرج.

التماس دعا برای شفای همه مریض‌ها.

خدایا به حق امیرالمومنین(ع) همه مریض‌ها رو شفا بده.

🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

سلام عزیزم چقدر تاپیکات خوبن 🤗🤗🤗

ممنونم ازت ❤

میشه صدام کنی هروقت تاپیک دعای روزانه میزنی؟؟

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
سلام عزیزم چقدر تاپیکات خوبن 🤗🤗🤗 ممنونم ازت ❤ میشه صدام کنی هروقت تاپیک دعای روزانه میزنی؟؟

سلام عزیزدلم.❤️❤️❤️💖💖💖

خیلی خوشحالم کردی دوست خوش قلبم.😍😘😍😘

حتما عزیزدلم با کمال میل صدات میکنم.🌸🌹🧡❤️

بی نهایت ممنونم از مهربونیت.💚💚💚من تاپیک زیبای ویژه برنامه مهدویتون رو دنبال میکردم و از کار بسیار قشنگی که هر روز به نیت یکی از معصومین (ع) نماز میخوندید لذت میبردم؛ تا جایی که تونستم همراه شما نازنینان نماز ها رو به جا آوردم.میخواستم امروز پست بذارم در تاپیک و تشکر کنم و از خدا بهترین‌ها رو براتون بخوام.💖💖💖💖

الهی به حق شب‌های عزیز قدر و امیرالمومنین(ع) بهترین تقدیر و سرنوشت برات رقم بخوره و همیشه سلامت باشی عزیزم.باز هم بی پایان از پیام خیلی قشنگت ممنونم.خدا بهت شادی و خیر و نیکی عطا کنه.❤️❤️❤️😍😍😍😘😘😘

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.