2777
2789
عنوان

لکه و خونریزی تو هفته هشت.تورو خدا برام دعا کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 46 پست
ساعت ۵ میرم اول سونو بعدش دکتر خیلی نگرانم

برگشتی خبرشو همینجا بده 

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ارده خودش گرمه خرماهم همینطور شما دوتاش باهم خوروی.پاشو یکم کاسنی و نشاسته درست کن بخور انشاال ...

یا خدا عزیزم کاسنی عرقشو دارم میشه؟ چیدر بخورم؟

خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و  حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.
نگران نباش عزیزم منم اینجوری بودم رفتم سونو گفتن لخته پشت جفتت هست باید استراحت کنی دخترم الان ۳ سا ...

منم هفته چهاردهمم ، جفتم پایینه و لخته پشتش بود و خونریزی کردم 

الانم استراحتم ، شما چقدر استراحت کردین و خوب شدین؟؟؟

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
خدا حفظش کنه برا منم دعا کن

انشاالله که چیزی نیست سونو ساعت چند نوبت داری الان حتما به دکترت زنگ بزن بهت میگه چ قرصی بخوری من قرص خوردم و خونریزی بند اومد یا اینکه بهت شیاف میده استفاده کنی

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
نگران نباش عزیزم منم اینجوری بودم رفتم سونو گفتن لخته پشت جفتت هست باید استراحت کنی دخترم الان ۳ سا ...

خدا حفظش کنه عزیزم برام دعا کنن

خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و  حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.
یا خدا عزیزم کاسنی عرقشو دارم میشه؟ چیدر بخورم؟

اره همون عرقش منظورم بود.یه قاشق نشاسته بریز تو یه لیوان کاسنی شیرین کن بخور.من هفته ۷ اینجوری شدم تا اخر حامگی نشاسته و کاسنی میخوردم

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

[QUOTE=188635170]عزیز جان من از اول ماه ۵ تا ماه ۷ که بچم دنیا اومد مثل شیر اب خونریزی داشتم پیش میاد بچمم سالمه الان ...[/QUOT خدا کنه برا منم چیزیش نشه

اره همون عرقش منظورم بود.یه قاشق نشاسته بریز تو یه لیوان کاسنی شیرین کن بخور.من هفته ۷ اینجوری شدم ت ...

الان میخورم عزیزم یا خدا صلاح خدا موندنش باشه.

عزیز جان من از اول ماه ۵ تا ماه ۷ که بچم دنیا اومد مثل شیر اب خونریزی داشتم پیش میاد بچمم سالمه الان ...

گلم چن هفته زایمان کردی؟

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
اره همون عرقش منظورم بود.یه قاشق نشاسته بریز تو یه لیوان کاسنی شیرین کن بخور.من هفته ۷ اینجوری شدم ت ...

تازه خوردم شیرینش نکردم کاش خوب بشم اخه خون دیدم