2777
2789
عنوان

لکه و خونریزی تو هفته هشت.تورو خدا برام دعا کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 46 پست
انشاالله که چیزی نیست سونو ساعت چند نوبت داری الان حتما به دکترت زنگ بزن بهت میگه چ قرصی بخوری من قر ...

ساعت پنج میرم نوبت نزدم شماره دکترم ندارم گفتم سونو بدم دیگه.

خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و  حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.
اخرین پریودتون کی بود عزیزم؟منم ۲۰اسفند ک شدم دیگه نشدم..فقط ترشح زیاد دارم سفید رنگ

۱۳ اسفند اخرین پریودیم بود ۲۹فروردین ازمایش دادم گفتن ۶ هفتته

خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و  حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها.بسلامتی..من یبار اونهفته تست زدم منفی بود.نمیدونم برم ازمایش بدم

سلامت باشی عزیزم اره برو ازمایش بده اگه پرید نشدی

چن روز توی دستگاه بود نینیت؟وزنش چقدبود؟من هفته ی ۲۷زایمان کردم نینیم زنده نموند😞

اونا خر بودن پیش من دخترهد۲۶ هفته زایمان کرد بچش و تپل مپل ترخیص کردن .۳۳ روز برای من تو دستگاه بود ۱۳۰۰ بود

اونا خر بودن پیش من دخترهد۲۶ هفته زایمان کرد بچش و تپل مپل ترخیص کردن .۳۳ روز برای من تو دستگاه بود ...

من خونریزیم زیاد بچم کلا۷۰۰گرم بود وخیلی مشکلات دیگه داشت😢

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤

منم خونریزی وحشتاک اصلا نمیتونستم بلند شم اخرشم جفتم کنده شد .اون بچه ۲۶ هفته ای هم خیلی مشکل داشت اما دکترش حلش کرد .کلا نارسا خیلی مشکل دارن تا به جایی برسن مگه مشکل بچه تو چی بود

سونو کردی رفتی پیش دکترت چی شد عزیزم؟

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

عزیزم چی شد چیکار کردی

سلام عزیزان من دیروز با کلی گریه و نگرانی رفتم برا سونو و خدا تو اوج نا امیدی حسابی سوپرایزم کرد من خودم فکر میکردم شاید بارداری پوچ باشه ولی خدا برام یچیز دیگه گزاشته بود و الحمدالله دوتا جنین سالم ک قلبشون هم میزد خداروشکررر ممنون از دعاهاتون.رفتم دکتر برام شیافت نوشت و استراحت مطلق