2777
2789
عنوان

خانمایی که طبیعی زایمان کردین و میگین بیشتر دردو تو خونه کشیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 56 پست
درد کمرت مال بی حسی نخاعی هست... ولی افتادگی و... مال زایمان و بارداری... تمرینات مگل حتما انجام بده ...

به من بی حسی نزدن...اره بی اختیاری هفته اول خوب شدم ولی خیلی استرس کشیدم

بخیه هم برام خیلی کم زدن بااینکه برش خوردم بیشترازاین اعصابم خورده

اصولا سردومی اینطوریه چون ادم تجربه پیدا میکنه،منم سر دومی موندم تو خونه،ولی سر اولی با اولین درد پر ...

اره بیشتر اونایی که تجربه خونه موندن رو داشتن واسه دومی و سومی بوده 👌👌

دقیقا منم نمیخوام از این معاینات بیخود بشم 

چون الکی کبسه ابو پاره میکن و یه اتفاقات عجیب عریبی میفته ادم وحشت میکنه 

ولی خب از اون ور موندن تو خونه هم یه جورایی ریسک به نظر میاد 

کاش از سر همون بچه اول ادم میدونست دقیقا کی زایمان میکنه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا سزارینی بودم بعد زودتر از تاریخ دردم گرفت هرچی به مادر وهمسرم گفتم درد دارم هی می گفتن نه حس ...

چرا سز بودی؟

به خاطر شرایط جفت و جنین؟

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
تهران نیستم نزدیک یه ماهه زایمان کردم ماماهم داشتم ولی الان دیسک کمروافتادگی مثانه ورحم گرفتم اولاش ...

چرا انقدر دردناک پس 

شاید اصلا لگنت مناسب نبوده 

خب زایمان طبیعی هم معمولا بعد ۴۰ هفته س  کسی ام‌نگفت درد زایمان به پی پی نوزاد مربوطه  و ...

خب خانمی که چهل هفته رو در کنه موقعیتش خاصه  اصولا سزارین میشه،،من خودم دوتا زایمان داشتم اولی ۳۹ دومی۳۸هفته بدنیا اومد اکثر خانما اینطورین،بعد چهل هفته میشه موقعیت خاص فرق میکنه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
دوست خواهرم تو ماشین زایمان کرد. خونشون تا بیمارستان ۳ دقیقه بود. تو راه زایمان کرد. به همین راحتی.

خوش به حالش 

چه راحت 

همونجا برمیگشتن خونه دیگه 🤣

کگل رو تا بارداری هم میشه انجام داد نه؟

بله ولی ی سرچ بکن حد و حدودش رو بذونی. والا موقع بارداریم تحقیق مردم دیدم برا جلوگیری از افتادگی خوبه ولی باعث میشه زایمان سخت بشه نکردم باز الان تحقیق میکردم دیدم نوشته خیلی خوبه و لازمه... از دکترت بپرس گویا نظرات متفاوته

خب خانمی که چهل هفته رو در کنه موقعیتش خاصه  اصولا سزارین میشه،،من خودم دوتا زایمان داشتم اولی ...

اها

اخه دکتر اخرین وقتی که واسه زایمان داده به من ۴۲ هفته س

واسه همین اینا سوال شد برام 

هرچند که احتمال سز داد باتوجه به کمردردم ولی میخوام طبیعی بیارم تا جاییکه بشه 

از اونورم نمیخوام تو بیمارستان معاینات الکی انجام بدن 

ولی خیلیا هم تو ۴۰ بودن حتی تا ۴۱ هم صبر کن و چون شرایط جنین اوکی بوده طبیعی زایمان کردن 

بله ولی ی سرچ بکن حد و حدودش رو بذونی. والا موقع بارداریم تحقیق مردم دیدم برا جلوگیری از افتادگی خوب ...

اره الان نیبینم که حز ورزش های بارداریه

کف لگن رو تقویت میکنه

اها اخه دکتر اخرین وقتی که واسه زایمان داده به من ۴۲ هفته س واسه همین اینا سوال شد برام  هرچ ...

اول که دردهات شروع میشه مثل پریودی هست بعد هی میگیره و ول میکنه،اوایل چند ساعت بینش فاصله هست،بعد کمتر میشه هی.،وقتی به ۲۰دقیقه رسید برو بیمارستان،به پنج دقیقه که برسه زایمان میکنی

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂