2777
2789
عنوان

خانمایی که طبیعی زایمان کردین و میگین بیشتر دردو تو خونه کشیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 56 پست
خواهر شوهر من اینطوری بود. دردو تو خونه می‌کشید میرفت بیمارستان کمتر از نیم ساعت زایمان میکرد من خو ...

اره دقیقا امثال خواهر شوهرت مد نظرمه

واقعا نمیترسن؟

اتفاقی نیفتاد براش؟

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

من اصلا سزارینی بودم بعد زودتر از تاریخ دردم گرفت هرچی به مادر وهمسرم گفتم درد دارم هی می گفتن نه حساسی فکر کن ۶ صبح کیسه نشت داشته ۱۲ ظهر دردم گرفته ۶ بعد ظهر دیگه قبول کردن من دارم زایمان می کنم منو ببرن دکتر ۱۱ شب سزارین شدم بالاخره البته خانوادم از ترس کرونا منو نمیبردن گفتن الکی نریم مریض شیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم بیمارستان زود. میدونی جیشد؟ دکتر اومد بهش اشنباها گفته بودن 8 سانت باز شده گفت اشتلاه کردید ...

اره دقیقا خیلیا واسه اینکه انگولک الکی نشن زود نمیرن ،اون با وضع الان دکترا که سواد و تجربه درست حسابی ندارن 

ولی از اونور خونه موندن هم به نظرم ریسکه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
چرا؟ چطور بود؟ اگه تهرانی اسم دکتر و بیمارستانو بگو 

تهران نیستم

نزدیک یه ماهه زایمان کردم ماماهم داشتم ولی الان دیسک کمروافتادگی مثانه ورحم گرفتم اولاش ک بی اختیاری ادرارهم گرفتم ک خوب شدخودش 

انقدزورزدم ازاون بودبرگردم عقب فقط سزارین متنفرم ازطبیعی عوارضش بیشترمن الان ازدردکمرنمیتونم راه برم میزنه ب پام

چه چی ایی میگین😐 خونه راحتتره .بچه طبیعی تر بدنیا میاد بیمارستان کلی آمپول و ...میزنن  خودت ...

چه چیایی؟.

خب همه این احتمالاتو باید در نظر کرفت دیگه احتیاط شرط عقله 

نمیشه بیخیال بشینی ببینی کی دنیا میاد

اگه قلبش کند بشه یا پی پی کنه یا به هر علت نیاز به مداخله پزشکی باشه ، خدای نکرده اتفاق بدی میفته دیگه

تهران نیستم نزدیک یه ماهه زایمان کردم ماماهم داشتم ولی الان دیسک کمروافتادگی مثانه ورحم گرفتم اولاش ...

درد کمرت مال بی حسی نخاعی هست... ولی افتادگی و... مال زایمان و بارداری... تمرینات مگل حتما انجام بده خیلی بهنر میشی... من بی اختیاری گرفته بودم خوب شد... 

اون مال بعد از چهل هفتس،اصلا ربطی به درد زایمان نداره

خب زایمان طبیعی هم معمولا بعد ۴۰ هفته س 

کسی ام‌نگفت درد زایمان به پی پی نوزاد مربوطه 

ولی خیلیا بودن حتی دو روز هم درد کشیدن و اخر سر به خاطر هنین نشکلات مجبور به سز شدن

درد کمرت مال بی حسی نخاعی هست... ولی افتادگی و... مال زایمان و بارداری... تمرینات مگل حتما انجام بده ...

کگل رو تا بارداری هم میشه انجام داد نه؟

تازه پیپیشم میخوره و براش خیلی خطرناکه

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😂چیییییییی

شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾                  زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛                                  وزن شروع :90                                                وزن فعلی :87                                                   وزن هدف :70                               غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻                                              بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛
نشنیدی تا حالا احیانا؟

ن کلا تو مساعل زنونه وارد نیستم😂😂🙄🙁💔😬

شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾                  زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛                                  وزن شروع :90                                                وزن فعلی :87                                                   وزن هدف :70                               غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻                                              بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛
چه چیایی؟. خب همه این احتمالاتو باید در نظر کرفت دیگه احتیاط شرط عقله  نمیشه بیخیال بشینی ببی ...

پی پی بچه واسه وقتیه که  بچه چهل هفته رو رد کنه، افت ضربان قلب هم واسه وقتیه که بچه تو کانال زایمانه یعنی ده دقیقه اخر که دنیا میاد،نه واسه انقباض های زایمانی

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂