من اصلا سزارینی بودم بعد زودتر از تاریخ دردم گرفت هرچی به مادر وهمسرم گفتم درد دارم هی می گفتن نه حساسی فکر کن ۶ صبح کیسه نشت داشته ۱۲ ظهر دردم گرفته ۶ بعد ظهر دیگه قبول کردن من دارم زایمان می کنم منو ببرن دکتر ۱۱ شب سزارین شدم بالاخره البته خانوادم از ترس کرونا منو نمیبردن گفتن الکی نریم مریض شیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تهران نیستم نزدیک یه ماهه زایمان کردم ماماهم داشتم ولی الان دیسک کمروافتادگی مثانه ورحم گرفتم اولاش ...
درد کمرت مال بی حسی نخاعی هست... ولی افتادگی و... مال زایمان و بارداری... تمرینات مگل حتما انجام بده خیلی بهنر میشی... من بی اختیاری گرفته بودم خوب شد...
شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾 زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛 وزن شروع :90 وزن فعلی :87 وزن هدف :70 غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻 بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛
شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾 زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛 وزن شروع :90 وزن فعلی :87 وزن هدف :70 غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻 بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛
چه چیایی؟. خب همه این احتمالاتو باید در نظر کرفت دیگه احتیاط شرط عقله نمیشه بیخیال بشینی ببی ...
پی پی بچه واسه وقتیه که بچه چهل هفته رو رد کنه، افت ضربان قلب هم واسه وقتیه که بچه تو کانال زایمانه یعنی ده دقیقه اخر که دنیا میاد،نه واسه انقباض های زایمانی