2777
2789

سلام من تخمدان پلی کیستیک دارم و دوساله بچه دار نمیشیم خسته شدم دیگه میخام پزشکمو عوض کنم هر کسی تو اصفهان دکتر خوب سراغ داره معرفی کنه ....ممنونم

در انتظار نی نی  خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر مهناز فشارکی

پولکی ترین دکتر ک دیدم ، خالم ی سال زیر نظرش بود تنبلی تخمدان داشت هی میگفت نمیشه کلری کرد برو ای وی اف ، رفت پیش دکتر خودم ماه بعدش باردار شد

من همانم که تو غمگین شوی میمیرم 😘😘😘😘
لیلا مقاره عابد فقط به ایشون اعتماد داریم کازش عالیه خواستی بگو بیشتر بگم بت

کجا هستن ؟از اونا نیست ک یکراست میفرسته واسه ای وی اف؟

در انتظار نی نی  خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین
پولکی ترین دکتر ک دیدم ، خالم ی سال زیر نظرش بود تنبلی تخمدان داشت هی میگفت نمیشه کلری کرد برو ای وی ...

دکترتون کی بوود

پولکی ترین دکتر ک دیدم ، خالم ی سال زیر نظرش بود تنبلی تخمدان داشت هی میگفت نمیشه کلری کرد برو ای وی ...

جدی؟اینو بخودم معرفی کردن ولی من نرفتم پیشش هنوز.میگفتن عالیه کارش

لیلا مقاره عابد فقط به ایشون اعتماد داریم کازش عالیه خواستی بگو بیشتر بگم بت

میشه مطبشو بگید کجاست؟توی مطبش سونو هم میگیره یا نه؟؟؟؟