2777
2789

بچه‌ها کلا منوی پذیراییتون چه جوریاست؟ از لحظه اول که مهمونها میان تا لحظه رفتن؟  

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

خیلی وقته مهمونی ندادم دوسالی میشه

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

مهمونی دادن و مهمونی رفتن یادمون رفته😐😐😐

منحرف نباشین بابا اه منظورم H2O هست :/                         شنیدم ک دعاهاتون خیلی تاثیر داره و سریع مستجاب میشه🙏🏻میشه لطفا خواهرا منو هم دعا کنین که خونمونو جابه جا کنیم و بریم یه جای خوب:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب مهمونام داره مثلا برا بعضی مهمونا چندین نوع غذا ولی بعضی دور همیا صمیمی یکی دو نوع غذا 

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو 

چای و شیرینی و میوه غذا هم که بستگی داره اکثر اوقات یه جور غذا با سالاد و گاهی ژله 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

چایی میوه شام بعد شام باز چایی میوه تنقلات 

مخلفات هم زیتون بورانی اسفناج سالاد ی نوع فصل ترشی باشه چندتا ترشی ماه رمضون باشه سبزی و....

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

اولش چای میدم با شیرنی 

تابستون معمولا شربت يا آب هویج بستني 

شام هم اگه رودروایسی نداشته باشم یه مدل غذا اگه یه خورده غريب تر باشه 2مدل 

سر سفره هم معمولا ترشی دارم (2. 3مدل) و سبزی خوردن و یه مدل سالاد با چندتا ظرف ژله 

آب و دوغ هم هست 

بعد از شام هم میوه اونم معمولا 3مدل تا 4مدل میوه میزارم 

خیلی شلوغ نمیکنم و به خودم سختش نمیگیرم 

خدایا شکرت 🙏🏻

شام اگه زن داداشم باشه فقط پیتزا و همبرگر و سیب زمینی فرایز. با دلستر و نوشابه. البته خودم باید درست کنم . این ویژه زن داداشمه عاشق همبرگر و پیتزاس هردوشم باهم بچه هاشم لازانیا گاهی سه تاشو براشون میزارم زودتر میاد کمکم چون این غذاها واسه ۸ ۹ نفر یکم ریخت و پاش داره باهم درست میکنیم.بعدشم دوست داره براش قطاب درست کنم. خواهرمم همینهولی مامانمینا سنتی .ابگوشت و کباب و خورشت . ژله و سالاد و دسرم که همیشه سر سفره ها هست . واسه میز عصر همیشه احیل وگز و کاکائو انجیر خشک و مویز و نخود کشمش میزارم 

روانشناسی کودک

من زیاد حرفه ای نیستم دلم میخواد چند نوع غذا درست کنم اما از پسش برنمیام همیشه ی نوع خورشت مثلا قیمه یا قورمه یا خورشت بادمجون یا خورشت مرغ میذارم با سالاد و ماست و ترشی و نوشابه و دوغ.... قبل غذا هم شربت یا چای با شیرینی بعد غذا هم میوه.... اگه دوستامون باشن جوجه کباب یا ی غذای کبابی بدون برنج چون پلو حال آدمو با الکل خراب میکنه با مزه و اینا 😂😂😂

اصولا واسه همشون اینطوری تدارک میبینم:

اومدن چای و شکلات گاها شیرینی در کنارش، تخمه 

شام میاریم بعدش، یه نوع غذای اصلی مثل زرشک پلو با مرغ یا باقالی پلو با گوشت در کنارشم کشک بادمجان یا ته چین و سالاد ماکارونی،  سالاد اندونزی یا سالاد فصل، ترشی، آب، دلستر

بعد از شام هم میوه، دمنوش، ژله