2777
2789

از پدر شوهرم ب جرم توهین و افترا شکایت کردم آیا نتیجه میگرم تقریبا هیچ مدرکی ندارم کسی هم شاهد بوده نمیاد شهادت بده  به نظرتون داداگاه چی میگه در ضمن از خونه ای ک خودم با پول خودم ساختم طبقه بالای خونه بیرون انداختدم برای اونم شکایت کردم

باید برای همه چیز مدرک داشته باشی باید برای اون خونه‌هم مدرک داشته باشی دادگاه افترا رو روی این میگیره که پدرشوهرت یه پرونده باز کرده باشه و شما‌شکایت کرده باشه و تهمت زده باشه 

🔴🔴لایک نکن🚫🚫🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کنم وکیل بگیرم 

اخه عزیزم‌مدرک نداری که 

پدرشوهرت به نام شما پرونده تشکیل نداده که اسمشو گذاشتی افترا باید برات پرونده تشکیل میداد از شکایت میکرد و  واسه‌ خونه‌مدرکی داری که ثابت کنی که اون خونه رو با پول خودت ساختی؟

🔴🔴لایک نکن🚫🚫🚫

برو پرینت حسابت و فاکتورهایی که وسیله خریدی را پیدا کن اگه نداری از جایی که خریدی داخل سیستم اونا هست ازشون فاکتور بگیر و استاد کارایی که برات کار کردن به عنوان شاهد اینکه تو بهشون دستمزد میدادی بیار یه وکیل خوبم بگیر راحت برنده ی دادگاه میشی بعدشم وقتی برنده میشی اونا مجبورا هزینه وکیلی که گرفتی را بدهن وکیل خوب بگیر

نه هیچی اون موقع نمیدونستم اینجوری میکنه 😭

بنظرم منت بزار سرشون ک میتونمو شکایت نمیکنم من ایک راهو رفتم حتی قاضی سرم دادزد بدتر ضایع شدم بعدازکلی دوندگی بیخود برام بدتر شد طرف پرروترشد

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی یه لحظه آروم تو دلت بگو   مگه من کیم!؟؟....