2777
2789
عنوان

گردن کج نوزاد ۵ ماهه

3465 بازدید | 25 پست

سلام دوستان پسرم امروز ۵ ماهش تموم شد در بیشتر مواقع گردنشو کج میگیره ولی گردنش سفت شده به عقب نمیوفته. رفلاکسم داره. چونش میره سمت چپ بالای سرش میره سمت راست. رو کدوم دست رو بالشت باید بخابونم؟

هنوزجون نداره خودش  درست میشه

خدای مهربون  ی خونه خوب توجایی که دوست دارم به من وعشقم بده ی سلامتی به هرکی امضا میخونه بده به خانواده من هم سلامتی بده تا سالیان سال کنار هم باخوبی وخوشی زندگی کنیم! خدایا هیشکی ومحتاج هیشکی نکن /امیدوارم همتون خوش وشاد باشین.خداجون دخملم تنهاست گناه داره ی بچه دیگه بهم بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانمی  میشه بپرسم بچتون حرکت گردنش رو بازم انجام میده یا نه

سلام گلم. بله الان خیلی بهتره کجیش. بیشتر وقتا صاف میگیره جز وقتایی که من لبنیات بخورم رفلاکسش شدید بشه. که البته رفلاکسشم خدا رو شکر بهتره

سلام گلم. بله الان خیلی بهتره کجیش. بیشتر وقتا صاف میگیره جز وقتایی که من لبنیات بخورم رفلاکسش شدید ...

میشه بپرسم دقیقا چجوری خم میکنه یهو خم میشه؟ 

چون پسر من سرش رو به سمت چپ یا جلو خم میکنه وقتی به سمت جلو خم میکنه در حدود ۲ تا ۳ ثانیه نگه میداره و بعد میاره بالا 

میشه بپرسم دقیقا چجوری خم میکنه یهو خم میشه؟  چون پسر من سرش رو به سمت چپ یا جلو خم میکنه وقتی ...

وقتی بلندش میکنیم از روبرو سرش به سمت راست کجه کلا کجه صاف نمیکنه اینجوری که شما میگی نیست انگار که گردنش کجه. شاید بازی می‌کنه. یبار اینکارو میکنه؟

[QUOTE=205531404]  دکتر گفت تشنجه بعضی وقتها انجام میده  ممنون[/QUOT شایدم میخواد زمینو نگاه کنه یا لباسشو. پسر منم یوقتایی سرشو میندازه پایین لباسشو نگاه می‌کنه با لباسش بازی می‌کنه. این دکترا هم که فقط ایراد میذارن رو ادم

چند بار پشت سر همه یا فقط یباره؟

چی بگم والاااا 

مثلا دیروز داشت تو واتساپ تصویری مامانم اینا رو میدید یه لحظه احساس کردم داره خیره میشه به صفحه گوشی سریع به مامانم گفتم فعلا خداحافظ گوشی رو که قطع کردم دیدم سرش رو خم کرد سمت چپ انگار بخواد گوشش رو بچسبونه به چونش بعد سریع سرش رو راست کرد و گرفت پایین سرش رو نگه داشت پایین که منم همزمان سرم رو بردم پایین نگاهش کردم دیدم داره بهم میخنده همونجوری که سرش پائینه و بعد از ۳ تا ۴ ثانیه سرش رو آورد بالا 

چیزی که میدونم اینه که به خواست خودش این کار رو نمیکنه