2777
2789
سلام در ایام پریودی میتونم روزی یه جز قران بخونم

سلام عزیزم بله

فقط نباید خطوط و نوشته های قران رو مسح کنید

و اینکه اگر بتونید با وضو باشید ثواب بیشتری میبرید

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زمان شیردهی روزه نگرفتم سر دوتا بچه هام هر کدوم دوسال کفاره هم ندادم چیکار باید بکنم الان

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

من پریودیم 5 روز طول میکشه، ولی تا چند روز بعدش لکه های قهوه ای از بدنم ترشح میشه. اوناهم جزو پریودی حساب میشه؟ من الان روزه بخوام بگیرم چجوریه قبول نیست؟ 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
سلام من غسل واجب داشتم بعد پرى شدم

ایرادی نداره

موقع انجام غسل حیض

هم به نیت غسل حیض هم غسل واجبت غسل کن

میتونی نیت ما فی ذِمه داشته باشی

یعنی هر غسل واجب و مستحبی بر گردنت باشه با یکبار غسل کردن با این نیت انجام میشه

من زمان شیردهی روزه نگرفتم سر دوتا بچه هام هر کدوم دوسال کفاره هم ندادم چیکار باید بکنم الان

کفاره شون رو پرداخت کنید

و تاخیر کفاره هم داره که البته نظر مراجع متفاوته

هرموقع تونستید قضاش رو بجا بیارید

با دفتر مرجعتون تماس بگیرید و سوالتون رو مطرح کنید تا مبلغ کفاره سالهای قبل رو براتون محاسبه کنند

من سوال عمومی دارم ،اگ وسط وضو اب بریزه رو پامون باید همونجوری ادامه بدیمو مسح بکشیم یا پامونو خشک ک ...

نیاز نیست از اول وضو بگیرید

میتونید پشت پارو به پاچه شلوار اون یکی پاتون بمالید تا خشک بشه و مسح بکشید

اگر خواستید با حوله پاتون رو خشک کنید حواستون باشه انگشتان دستتون که میخواید باهاشون مسح بکشید به جای خیس و احتیاطا به جای خشک هم برخورد نکنند

کفاره شون رو پرداخت کنید و تاخیر کفاره هم داره که البته نظر مراجع متفاوته هرموقع تونستید قضاش رو ب ...

یعنی 5ساله که پسر بزرگم از شیردهیش گذشته هرسال اومده رو کفاره؟

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
من پریودیم 5 روز طول میکشه، ولی تا چند روز بعدش لکه های قهوه ای از بدنم ترشح میشه. اوناهم جزو پریودی ...

تا ده روز خونریزی و لکه بینی حیض محسوب میشه

و روزه و نماز واجب نیست و نباید انجام بشه

به محض قطع شدن لکه بینی قبل از ده روز نماز و روزه به شما واجب میشه

در ضمن لکه بینی قهوه ای یا صورتی بعد از خونریزی تا زمانی که حتی به رنگ زرد باشه تا ده روز حیضه و این ترشحات نجس هستند

نیاز نیست از اول وضو بگیرید میتونید پشت پارو به پاچه شلوار اون یکی پاتون بمالید تا خشک بشه و مسح بک ...

پس همون از اول بگیرم سنگینرم چون پاچه های شلوارمو میدم بالا ،اینک وسط وضو حوله بردارم وضو خراب نمیشه مگ؟یه حاج اقاعه تو تی وی میگفت حتی شیر ابم نباید وسط وضو ببندید هیچ کاری نباید انجام بدید