ببخشید یک نفر به من گفت بین جلسات لیزر شیو نکن و اپیلاسیون انجام بده تا نتیجه بگیری، آیا درسته؟ میگفت برای اینکه مراجعه طولانی تر بشه توی کلینیک ها میگن شیو کنید
استاتر ببخشید من میخام لیزر کنم و مجردم... شنیدم لیزر برای بچه دار شدن مشکل ایجاد میکنه درسته یاته؟؟ واینک لیزر موهای زیر بغل برای غدد لنفاوی مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟ اعم از سرطان...
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
بله خیلی.من ۵ جلسس دارم میرم فقط ماهی یک بار قبل از لیزرم شیو میکنم دیگه اصلا احتیاجی به شیو ندارم.دستگاهت چیه؟
تو یه طوفان من جزیره من ناپلئون تو دزیره جز تو کی میتونست از من همه دنیا رو بگیره نقطه تسکین محضم نقطه آرامشم بود اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود تو هوای تو که باشم صاحب کل زمینم من همه دنیامو دادم زیر چتر تو بشینم شوق تسلیم تو بودن لحظه لحظه تو تنم بود بهترین تصویر عمرم عکس زانو زدنم بود
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
استاتر ببخشید من میخام لیزر کنم و مجردم... شنیدم لیزر برای بچه دار شدن مشکل ایجاد میکنه درسته یاته؟؟ ...
راستش رو بخوای من خیلی تحقیق کردم که برای بارداری مجدد به مشکل نخورم و همینطور عوارضی که شنیده بودم اما میگن باعث ناباروری نمیشه و اشعه نهایتا به لایه سوم پوست میرسه
اما چون تابحال زایمان نداشتی از یه متخصص زنان راهنمایی بگیر