2777
2789
عنوان

خانمایی که کارشون لیزر هست و یا تجربه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند جلسه رفتی؟!من الان ۸جلسه رفتم منم راضی نیستم

اسم دستگاهتون چیه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

منم شیو میکردم چون دکترم اینطوری میگفت ولی آخر سر اصلا نتیجه نگرفتم😔

منم هشت جلسه رفتم ، بین جلسه ها هی برگشت داشتم ،اصلا لیزر شده هارو نمیمونستم ، باید دستگاهمونو عوض میکردیم

نی نی سایت سایتِ عَجایِب
شما نتیجه گرفتی؟

بله خیلی.من ۵ جلسس دارم میرم فقط ماهی یک بار قبل از لیزرم شیو میکنم دیگه اصلا احتیاجی به شیو ندارم.دستگاهت چیه؟

تو یه طوفان من جزیره   من ناپلئون تو دزیره    جز تو کی میتونست از من همه دنیا رو بگیره    نقطه تسکین محضم نقطه آرامشم بود   اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود   تو هوای تو که باشم صاحب کل زمینم   من همه دنیامو دادم زیر چتر تو بشینم   شوق تسلیم تو بودن لحظه لحظه تو تنم بود  بهترین تصویر عمرم عکس زانو زدنم بود

فقط الکس کندلا عالیه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

منم هشت جلسه رفتم ، بین جلسه ها هی برگشت داشتم ،اصلا لیزر شده هارو نمیمونستم ، باید دستگاهمونو عوض م ...

من الان ۴ جلسه رفتم شب قبل هر جلسه شیو میکنم نه بیشتز

خدایا خوشگلیامو خوشگلتر کن🥴🤤
استاتر ببخشید من میخام لیزر کنم و مجردم... شنیدم لیزر برای بچه دار شدن مشکل ایجاد میکنه درسته یاته؟؟ ...

راستش رو بخوای من خیلی تحقیق کردم که برای بارداری مجدد به مشکل نخورم و همینطور عوارضی که شنیده بودم اما میگن باعث ناباروری نمیشه و اشعه نهایتا به لایه سوم پوست میرسه

اما چون تابحال زایمان نداشتی از یه متخصص زنان راهنمایی بگیر