2777
2789
عنوان

صدای گوش

165 بازدید | 11 پست

سلام خانوما طاعاتتون قبول

گوش من صدا میده یعنی انگار داخلش اب هس..دیدی گوشو ک میگیری ی صدای تیک تاکی میده انگار همون صدارو با حالت موج دارش تو گوش من میزنن..قشنگ ی طرف مغزم و گوشم درگیره

کسی تاحالا همچین چیزی براش پیش اومده؟چ کنم برم دکتر یا خوب میشه؟از دیشب اینمدلی شد ولی ن ب این شدت

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

شاید عفونت کرده ببر بشورن برات

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800

سوت میکشه؟

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ی چیز مث ضربانه نبض و ایناس

سردرد هم داری؟ تو شقیقه ‌هات؟

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

یکیو میشناسم اینطور بود رفت دکتر گفت درمان نداره باید تحمل کنی حالا نمیدونم گوشت چطوره دقیقا

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 

گوشتو نشور برو بیمارستان امام خمینی بخش گوش و حلق و بینی ،شاید خدای نکرده پرده گوشت چيزيش شده در هر صورت با دستگاه ساکشن گوشتو تمیز میکنه تخصصی بررسی میکنن ببینن مشکلی داره یا نه، هر جایی نرو ولی زود برو چون من تجربه اشو داشتم واسه من که خیلی درد داشت جونمو گرفت 

کودکی از خدا پرسید : اگر همه چیز از قبل توی سرنوشت نوشته شده پس چرا آرزو کنیم🌌🌠خدا لبخند زد و گفت : شاید تو بعضی صفحاتش نوشته باشم هر چی تو آرزو کني🌈🎑🎆
یکیو میشناسم اینطور بود رفت دکتر گفت درمان نداره باید تحمل کنی حالا نمیدونم گوشت چطوره دقیقا

وییی سختههه خداکنه مث برا اشنای شما نباشه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
وییی سختههه خداکنه مث برا اشنای شما نباشه

انشالله اونطور نیس 

اون سوتم می‌کشید گوشش

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
اره خیلییی ولی الان خوبه قبلا و دیشب واقعا درد میکرد

گوش درد و صدای گوشت هم بخاطر سردرده

این سردرد منم داشتم وقتی یه غذای تند یا خیلی گرمی میخوری 

یا بین الطلوعین بیدار میمونی یا عصبانیت زیاد داری

این اتفاق میفته

باید جایی که میخوابی خنک‌ و خیلی تاریک که چشم چشمو نبینه

و چیزای خواب آور بخورید مثل بهارنارنج یا ماست و دوغ و چیزای سردی

اگه خواستی باز بیا بگو بهم در این مورد اگه مشکلی بود چون تجربه دارم