بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم یه مدتی اینحوری بودم کم کم خوب شد البته یه مسجد پیشمون بود که روانیمون کرده بود اونم بی دلیل نبود هرجا میرفتم صدای اذان با وضوح ۱۰۲۴ پخش میشد تو گوشم 😂
خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
نمیدونم این توهم شنیداری برای چیه؟الان که ماه رمضونه خیلی اذیت میشم
من در زمان هایی ک اذان واقعا پخش بشه خوشم میاد و ارامش بخشه برام ولی اگ پخش نشه من فقط بشنوم نگران میشم میترسم ولی خداروشکر اوک شد و قط شد برا من برای اون بازی بود ک داداشم تو تبلت داش صدا اون تو گوشم بود چند روز بعد قط شد
من این مدت خیلی دقت کردم از هیچ جا پخش نمیشه اخه مدامه کل روز
یاد یه جوک افتادم😂میگه یه روز دوتا دوست توی یه اتاق زندکی میکنن یکیشون همیشه طبل میزنه یه روز هی داره طبل میزنه دوستش میاد داد میزنه میگه بسه دیگه طبل نزن دیوونم کردی دوستش میگه فک کنم دیگه دیر شده چون من یکساعته که دیگه طبل نمیزنم😂😂😂😂 از شوخی گذشته شنیدن صداهای ماورایی اونم بصورت مداوم میتونه پیش زمینه اختلالات روحی باشه مواظب باش،یه سری هستن که میان میگن حاجت روا میشی یا دعا کن دیگه همیشه بشنوی چون اگر دیگه نشنوی یعنی گناهکاری ولی اینا همشون حرف الکیه و پخش صداهای اینجوری توی سر باید درمان بشه مخصوصا اگر آزار دهنده باشه
خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍