2777
2789

الان بعضیا میگن نه خواهر شوهرم فلان بوده الان چه زندگی دارهه

من منظورم اینه مثلا زن داییم با اینکه با ما بده کاری به اون ندارم ولی واقعا واسه خانوادش کم نمیذاره از هیچ نظر داییم حق نداره به داداشش بی احترامی کنه 

وضع داییم عالیه چه زندگی ساخته براش بنظرم اون خوشبختی حقشه 

اونوقت خواهر من واقعا حس میکنم ذاتش خوب نیست حتی چش نداره منو ببینه میگه خودت برو کار کن خرج خودتو بده اینا واست خرج نکنن

طرز صحبت کردنمو مسخره میکنه میگه دیوونه ای 

هر خواستگاری میاد ی ایراد میزاره روش توقع به شدت بالایی داره 

و سی خورده ای سالشه هیچ دستاوردی تو زندگیش نداره

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول ندارم

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

ما در جایگاهی نیستیم که تعیین کنیم خوشبختی حق کی هست و حق کی نیست.

ولی خواهر شما که به قول خودتون هیچ دستاوردی نداره و حتما خودش هم در عذابه، شما که خواهرش هستی اینو بگی دیگه بقیه چی بگن؟

بله 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

اگه خیلی جوون سال نباشی محکم میگی بله

من جوون سالم ولی واقعا به این نتیجه رسیدم 

شاید خیلیا از نظر ما ید ذات باشن ولی از نظر خدا نه 

بعد تو زندگیشون که ی نگاهی بندازی ببینی اونقدرام بد نیستن

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
ما در جایگاهی نیستیم که تعیین کنیم خوشبختی حق کی هست و حق کی نیست.ولی خواهر شما که به قول خودتون هیچ ...

بسه خواهشا خواهر زندگی واسم جهنم کرده 

تو زندگی من نیستی ببینی

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶