2777
2789

مربای کیوی دارم درس میکنم ،غلظتش چجوری باید باشه که خاموش کنم زیرشو

اولین بارمـه ،زیادی بلدنیستم 

هی نگاه کردم گفتم غلظتش کمه باز گذاشتم جوشید کیویا رنگشون تیره شده/:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربا رو ی قاشق بردار بذار یخچال بعد پنج دقیقه نگاه کن غلظتش نباید شُرِ کنه و از طرفی هم عین شکلات سفت باشه هر دوش بدِ

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
اونی که بلد نباشه نمیفهمه که چقد باید باشه غلظتش

مثل مربای بیرون دیگه ،اونا هر جور هستن تو.هم همینجوری درستش کن 

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
اونی که بلد نباشه نمیفهمه که چقد باید باشه غلظتش

حالا ناراحت نباش اگه میتونی عکس بفرس .  من درست کردم تکه های حلقه ای درآوردم  غلظتش کمتر بود .  اما اگه تیکه نگین کوچیکه غلظتش باید بیشتر  باشه مث  مربای سیب

😂😂😂
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز