2777
2789
عنوان

خونه‌مون کوچیکه خاستگار دارم

324 بازدید | 15 پست

سلام بچها. من خونه مون کوچیکه.شما فکر کنید اینجوره ک عرض خونه ۳ متره دقیییق‌ و مبل هم داریم ال مانند⁦ خونه قشنگ تره با مبل ولی جا تنگ تره. الان خیلی رفته توو مخم که بریم مستاجری خونه بزرگتر خونه اینجامون یه خوابه و ماهم دوتا بچه ایم هر دو مون دم بختیم. از نظر مالی میتونیم بریم خونه دو خواب بگیریم آپارتمان نشین بشیم ( البته پدرم خیلی ترسناک مخالفه) نظر شما چیه بچها؟ چکار کنم؟ خیلی اعصابم خورده 🥺هوووف بابامم راضی نمیشع همش باهاش دعوا داریم

تعداد رای : 44
نظرسنجی
برو
10
22%
نرو
34
77%

مستاجری توی این اوضاع؟

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن بابا پدر مادر تو اواره نکن اولش ادم‌ جوگیر میشه فکر میکنه شاهزاده با اسب سفید میاد ما هم عالی باشیم پس،بعد چند وقت همه چیز عادی میسه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

وقتی بابات راضی نمیشه 

نظر ما به چه درد میخوره 

ما پایین شهر خونه خریده بودیم 

یه همسایه داشتیم مستجر بود تا دخترش به ۱۹ سال رسید 

مامانش و باباش صب تا شب رفتن سرکار و رفتن خونه بالا شهر اجاره کردن 

دخترم بیا و ببین چه شوهری کرد :/ 

آنوقت من به بابام میگم خونه رو رنگ کنیم زشته کسی میاد میگه ن خونه:/

ول کن بابا پدر مادر تو اواره نکن اولش ادم‌ جوگیر میشه فکر میکنه شاهزاده با اسب سفید میاد ما هم عالی ...

فقط این نیست، مثلا اگر تو عقد خاستن یه اتاق جدا باشن بقیه باید بمونن تو حال؟ واقعا یه خواب برا این خانواده کمه

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍

بچه ها چه نامرد شدن .ب خاطر خودت میخوای پدرت یه عمر مستاجر بشه سره پیری؟تو شوهر میکنی میری پدرت هرچی هم که داره میده برا جهازه تو بعدشم خودش میمونه رو هوا

خدایا خداوندا..در نینی سایت، در این سرزمین عجایب خودت حافظ و نگهدار برگ های من  باش🤲😐.نامه ای به فرزندم: 👈دختره قشنگم پرنسس من  میدونم ک خیلی بی قراری دلت میخواد زود تر بیای تو بغله من بزرگت کنم با هم آهنگ بذاریم قر بدیم با هم  بریم بازار ناخناتو لاک بزنم موهای موج دارتو بلند کنم تا روی باسنت پیرهنای رنگی رنگی تنت کنم و برام قر و قمیش بیای و  یه دختره  مستقل و قوی بار بیارمت.یه دختره هنرمندددد .باهووشش. زرنگگگ و دلبرررر ازونا ک از یه طرف دل میبره از یه طرف میزنه چش و چال پسرارو درمیاره ...آماااااااا اول باید بابای خوش اخلاق پولدار خوشگل قد بلند خوش هیکلت  پیدا بشه نگاهش گره بخوره تو چشمای شهلای من عاشقم بشه بیاد منو بگیره بعد تو بیای همینجوری ک نمیشه😏فعلا ک بابات حق من و تو رو داره خرج دوست دخترای جز زدش میکنه 😏😏خیر نبینن الهی😏🤲.  سیاوش قمیشی👈من فقط عاشق اینم روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگیمو بذارم برای فردا🥺🌼فرامرز اصلانی👈یه روز یه خونه ای بود که تابستونا روی پشت بومش ولو میشد خورشید درخت انجیره پیری ک تو باغ بود  همه ی کودکی های مرا میدید🥺🌼عااشق آهنگای سیاوش قمیشی و فرامرز اصلانیم😍🥰.
فقط این نیست، مثلا اگر تو عقد خاستن یه اتاق جدا باشن بقیه باید بمونن تو حال؟ واقعا یه خواب برا این خ ...

ااینجوری باشه حداقل باید سه خوابه بگیرن که اون یکی بچه و پدر مادر همه اتاق داشته باشن،تو شرایط ایده آل عالیه اصلاا ۴ خوابه باشه چه بهتر ولی وقتی پای اذیت کردن پدر مادر میاد وسط خودخواهی میشه

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌