2777
2789

من! چرا؟ چراشو نمیدونم! دلم برای همه ی اونایی که گرفتارن گرفته اونایی که میخوان طعم مادر شدن رو بچشن اما نمیتونن بیشتر از همه واسه امام علی. امشب آخرین شبیه که در خونه یتیما رو میزنه و دستشو رو سرشون میکشه😭 امشب همه ی بچه ها بی پناه میشن تنها تکیه گاهشون رو از دست میدن.امشب بهترین قاضی بعد از خدا ضربت میخوره 😢 دلم پره واقعا یه تاپیکی چند ساعت بود داشت در مورد لعنت و نفرین حرف میزد که الان تعطیل شد واقعا دارم خودمو به جاشون تصور میکنم این بلاهارو سرم بیارن میبخشیدمشون؟ ولشون میکردم؟ دارم تصور میکنم رنجی که اهل بیت کشیدن رو پیش خدا شکایت نمیکردم؟ در عوض اهل بیت یه آه هم نکشیدن و فقط راضی بودن به رضای خدا😭 دلم از این گرفته چقدر خدا مهربونه و من نادیده ش گرفتم و وقتی مشکلات دارم بهش پناه میارم😭

حالا که رسیدی اینجا و داری امضامو میخونی، یه شاخه صلوات سهمِ خودت. بفرست برا تعجیل ظهورش:)!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم قبلنا نماز اول وقت نماز با مخلفاتش و ... دعا و زیارت و فلان و تسبیح .الان انگار بیخیال شدم ا ...

من خودمم اوایل اینجوری بودم ولی به خودم اومدم چون اول و آخر خداست که میمونه همه چی تو این دنیا زودگذر و پوچه

🐣💫🦄🌈
تازه جداشدم هرکارمیکنم انگارازپشت خنجرخوردم بدجورمیسوزه دلم

برای آرامش دلت فاتحه به نیت حضرت ام البنین میخونم تو هم به نیتش وضو با آب سرد بگیر ببین چطور آروم میشی بهش فکر نکن و بگو لیاقت نداره، بگو خدا امشب همه رو بخشید چرا من نبخشم؟ بگو خدایا به شرطی بنده ت میبخشم که نفرتشو از دلم بیرون کنی و خاطراتشو از ذهنم، بخدا خود خدا هم کمکت میکنه😢

حالا که رسیدی اینجا و داری امضامو میخونی، یه شاخه صلوات سهمِ خودت. بفرست برا تعجیل ظهورش:)!