2777
2789

همیشه هرچی میپرسم همه فاز منفی میدن

بدترین حالت ممکن رو در نظر میگیرن

همیشه میگن جدا شو

خدا نکنه بگی طرف دو دقیقه س جواب نمیده

سریعععع همه میگن وایییی خیانتتت

طرف خیانت کاره

طلاق بگیر

جدا شو

چرا ؟؟؟

برای شما هم همین حرفا رو میزنن ؟

من خودم همیشه جنبه ی مثبتو میبینم

چون  بعضیا چشم بصیرت برای دیدن نیمه پر لیوان رو ندارن

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

من نظر خیلی از نی نی سایتی ها برام مهم نیست و تاپیک در مورد زندگیم نمیزنم‌...

زنای نی نی سایت اونایی که زیاد میبینم شون ، خیلی ذهن محدودی دارن

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون آدمهایی که اینجا هستند صرفنظر از اینکه در جامعه و شغل و اجتماع شاید موفق و سطح بالا هستند اما اینجا همه خود واقعی شون هستند اینجا غم ها و دردها و تجربه های تلخ شونو بدون نقاب میان مطرح می‌کنند چون آنقدر سختی کشیده اند و تجربیات تلخ دارند و زندگی های سرد و سختی داریم و دارند که تصور خلافش براشون امکان پذیر نیست چون بی نقاب هستند و تماما زندگی منفی داشتند و داریم 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 

حالا همشم اینجوری نیست ولی بعضی وقتا بقیه ک خارج از میدونن دارن عاقلانه حرف میزنن ما وسط ماجراییم و گاهی اوقات نمیخایم واقعیتا رو قبول کنیم.مثلن طرف میاد میگ با شوهرم ناهار میخوردم تو مغازش  ی خانومه اومده رفته پایین ج خانومه رو بده زنه گفته سلام خوشتیپ بعد صداشون یکی دو دقه قط شده بش میگن شوهرت مشکوکه میگ فضای اینجا فلانه چون بعضیا از ماها نمیخایم واقعیتو قبول کنیم ی چیزی ک هس باید بدونیم بیشتر خیانتا از اعتماد بیش از حده شاید بقیه نظرات منفیشون باعث شه ی کم بیشتر ب خودمون بیایم