2777
2789
عنوان

به حق مولا علی

90 بازدید | 14 پست

سلام دوستای عزیز لطفا خواهش میکنم با دل پاک تون تو این شب عزیز برای خانم برادرم اسمش مرضیه اس  دعا کنید. بخاطر کرونا بیمار و شرایطش خوب نیست یک بچه معلول داره😢ترو خدا حمد شفا براش بخونید .....دعا شما اول به خودتون بعد به بیمار ما میرسه .هر کسی خوند لطف کنه لایک کنه .خدا ثواب کارتون خودش بده .ممنونم از همتون

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌹🌹🌹

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹🌹🌹

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم🌹🌹🌹

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم اشف کل مریض❤

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔

از همه کسایی که دعا میکنن .ممنونم خدا خودش دلتون شاد کنه🌹

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
خوندم عزیز التماس دعا

ممنونم عزیزم .محتاجیم به دعا .خدا دلتون شاد کنه

براش ایه الکرسی خوندم ان شا الله که شفا بگیره الهی امین

ممنونم .خدا دلتون شاد کنه .همیشه سلامت باشید

خوندم عزیزم انشالله خوب خوب میشن مطمئن باش

ممنونم گلم دو هفته اس دلمون خونه همه خانواده ناراحتن .جوان خدا خودش بهش رحم کنه .خدا دلت شاد کنه سلامت باشی .

ممنونم گلم دو هفته اس دلمون خونه همه خانواده ناراحتن .جوان خدا خودش بهش رحم کنه .خدا دلت شاد کنه سلا ...

خدابزرگه انشالله به بچش رحم.میکنه خوب میشه  عزیزم نگران.نباشید ناامیدنشید از رحمت خدا

برای مریض مام دعا کنین یه حمد خوندم 💚

ممنونم عزیزم .منم برای مریض شما ایت الکرسی خوندم انشالله خدا خودش شفا بده .دلتون شاد شه انشالله

خدابزرگه انشالله به بچش رحم.میکنه خوب میشه  عزیزم نگران.نباشید ناامیدنشید از رحمت خدا

ممنونم ازت .خدا الرحمن الراحمین.

ممنونم عزیزم .منم برای مریض شما ایت الکرسی خوندم انشالله خدا خودش شفا بده .دلتون شاد شه انشالله

انشاالله

حاجتت روا الهی

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم