2777
2789

سریالای ترکیه‌ای خوب سراغ دارین؟ دلم میخواد بشینم ببینم، ترکیه‌ای خیلی دوست دارم تو این قرنطینه هم حوصله آدم سر نمیره😂 ولی از بس همه رو دیدم دیگه چیزی نمونده! اگه چیز جدید و خوب دیدین چندتاشو بگین برم ببینم لطفا 😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق ممنوعه 

ایزل

فاطما گل

الان داره بی صداقت رو نشون میده که عالیه 

اینا درست و حسابی هستن

همچی میگید وااااای کاربر قدیمی با پستهای کم!!!حس پیرزنهای ساکت و مغرور و کم حرف بهم دست میده😅😅😅
این فیلم رو یه کانال نشون میده فکر کنم، هنوز ندیدمش مرسی از پیشنهادت میبینم حتما

دوبله نبین مسخرس جم فکر کنم تازه داره دوبله میکنه

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌

سریال اتاق قرمز هم خیلی خوبه

الان تی وی ۸ داره میده 

موَضوعات روانشناسی و مشاوره ایه

همچی میگید وااااای کاربر قدیمی با پستهای کم!!!حس پیرزنهای ساکت و مغرور و کم حرف بهم دست میده😅😅😅
عشق ممنوعه  ایزل فاطما گل الان داره بی صداقت رو نشون میده که عالیه  اینا درست و حسابی ...

اینارو دیدم، فاطماگل رو الانم دارم برای صدمین بار تو جم میبینم خیلی دوسش دارم سیر نمیشم از دیدنش😂ولی بی صداقت رو ندیدم مرسی عزیزم میبینمش