2777
2789
عنوان

شب دعا وراز ونیازه

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 104 پست
چشم   لطفا برای پدر و مادرم منم دعا کنید برای بچم که کنکوریه همینطور الهی همگی حاجت روا بشید ...

سپاسگزارم خواهرم انشاالله بحق مولا علی علیه السلام تک تک حاجاتتون روابشه الهی امین

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
لطفا برای سلامتی دخترم دعاکنین.خدا صدای منو نشنید    

عزیزم انشاالله بحق رقیه سه ساله امام حسین علیه السلام دختر گلتون شفای عاجل بگیرن بحق خاندان مطهر رسول خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش می کنم خواهش می کنم امشب منو هم دعا کنید دعا کنید همسرم همین جا یه کار خوب پیدا کنه که نخواد ا ...

ممنونم خواهر عزیزم انشاالله بحق این شبای مبارک بحق قران خدا مشکلاتتون بخیر وخوشی حل بشه عزیزم دست خیبرگشای مولا علی علیه السلام گره از مشکلاتتون باز کنه انشاالله

سپاسگزارم خواهرم انشاالله بحق مولا علی علیه السلام تک تک حاجاتتون روابشه الهی امین

یه دنیا ممنونم🙏💙

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ان شاءالله به حق این شب عزیز سال دیگه یه بچه خوشگل وسالم تو بغلت باشه واسه حاجت منم دعا کن عزیزم

خواهرگلم یک دنیا سپاس خدا رو به فرق شکافته مولاعلی علیه السلام قسم میدم حاجت روا باشید انشاالله

خدا دعام کنین امشب ب حاجت قلبیم برسم دیگ صبرم سر اومده😭😭😭 هرکی دعام کنه اجرش با امام علی😭

انشاالله مولا علی علیه السلام آمین گوی حاجت دلتون باشه دعاتون میکنم گلم شما هم‌منو دعا کن دامنم سبز بشه خواهری

برای حاجت دل منم دعا کنین لطفا⁦❤️⁩ اسمم سارا  خیر ببینید الهی🙏

سارای عزیزم بحق فرق شکافته مولامون حاجت روا باشید انشاالله واسه مادرشدن منم دعا کنید

به نیت همه عزیزان حاضر تو این تاپیک ۳تا سوره ی قدر میخونم شماام بادلای پاکتون دعا کنید که شر یه مزا ...

خواهر گلم انشاالله بحق فرق شکافته مولای مظلومان تک تک حاجاتتون بگیرید توی این شبای اجابت ودعا