2777
2789
عنوان

چالش در ازای دعا در شب قدر

75 بازدید | 2 پست

وقتتون رو میگیره اما ارزش خوندن رو داره خواهش میکنم بخونید 

سلام دوستان امیدوارم نماز و روزه هاتون مقبول درگاه حق قرار گرفته باشه 

همینطور که از پروفایل من پیداست یه مدت کمیه که به جمعتون پیوستم و از همون ابتدای ورودم تا الان خیلیا رو دیدم که از همسر و شوهراشون شاکی هستن، البته قضاوت نمیکنم واقعا خیلیا دلشون درد داره که میگن، حالا قصد من چیه، اول گفتم یکی از ویژگی های خوب همسر حالا میگم نه شاید بعضی ها مجرد باشن خب چه اشکالی داره یکی از ویژگی های خوب یکی از اعضای خانوادتونو بگید،، البته ویژگی منظورم زیبایی و هرچیزی ک مربوط به ظاهر باشه نه،، ویژگی های اخلاقی،، شاید در این بین کسی د دیدش نسبت به همسر یا اطرافیانش بهتر شد،،حالا درباره تیتر مطلبم، هرکس در این چالش شرکت کنه منم قول میدم امشب که قراره ساعت نه برم مسجد برای مراسم احیا، برای همتون دعا و آرزوی عاقبت بخیری برای خودتون و خانوادتون کنم، میدونم خودمم پیش خدا آبرویی ندارم اما شنیدین که میگن دعای بقیه در حقمون بیشتر مستجاب میشه 

حالا از خودم شروع میکنم من خودم این ویژگی همسرمو بیشتر میپسندم اینکه موقع بحث و دعوا اصلا بی احترامی نمیکنه حتی اگه من بی احترامی بکنم و این کارش باعث شده ک دیگه منم همه جوره چه تو خوشی چه دعوا احترامشو نگه ندارم 

مادرم  ؛  اهل غیبت نیستن . بسیار در صحبت کردن هاشون  ملاحظه کارن  و  اتومات  روی اطرافیان شون هم تاثیر مثبت گذاشتن

خیلی التماس دعا 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.