2777
2789
عنوان

سبزی قورمه خوزستانی

968 بازدید | 13 پست

خوزستانیا بیاید بگید چه سبزی استفاده میکنید 

تو اینستاگرام هی تعریف میشه از قورمه سبزی های شما 

😍😍😍😍

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم لایک

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

هر شهری از غذاهای خودش تعریف می‌کنه😁😁😁😁 باید دید با ذائقه جور درمیاد یا نه. 

کلی گفتم به قرمه سبزی خوزستانی کاری ندارم. تا حالا هم نخوردم.

فقط قلیه ماهی خوردم حالم بهم خورد. 😁

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
من استاد قورمه سبزی ام یک عدد خوزستانی😎

چه خوووووووب 

استاد جان بفرمایید رسپی ارزشمندتونو 😍

هر شهری از غذاهای خودش تعریف می‌کنه😁😁😁😁 باید دید با ذائقه جور درمیاد یا نه.  کلی گفتم به ق ...

اخه قورمه سبزی رو عادت کردیم از اول تو همه سفره ها هستش حالا با اندکی تفاوت شایدم بد نباشه 

اخه قورمه سبزی رو عادت کردیم از اول تو همه سفره ها هستش حالا با اندکی تفاوت شایدم بد نباشه 

آره درسته. گفتم که منظورم قرمه سبزی نیست.

قرمه سبزی شمالیا هم خوشمزه‌اس😋

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

البته من سبزیش و نمیدونم چیه دقیقا اماده از ی جای فوق العاده تمیز و مطمئن میگیرم ولی سبزی ها یکسان مهم نحوه درست کردنشه

ما سبزی رو با حرارت کم اروم اروم با روغن ب اندازه(من دنبه رو سرخ میکنم اون لحظه روغن دنبه رو میریزم و خیلی مزش نسبت به وقتی که با روغن معمولی سرخ میکنم بهتر میشه)

بعد انقدر سبزی رو سرخ میکنیم تا تیره تیره بشه سیاه در واقع

گوشت هم گوسفندی استخون دار مثل قلمه و... چیزهایی ک لعاب بده با پیاز سرخ میکنیم ادویه میزنیم بقیش و حال ندارم بندیسم😂

آره درسته. گفتم که منظورم قرمه سبزی نیست. قرمه سبزی شمالیا هم خوشمزه‌اس😋

قلیه ماهی رو من تو قشم خوردم خوشمزه بود اما همسرم خوشش نیومد چون کلا ماهی خور نیست بیشتر تن ماهی دوست داره 

البته من سبزیش و نمیدونم چیه دقیقا اماده از ی جای فوق العاده تمیز و مطمئن میگیرم ولی سبزی ها یکسان م ...

قربونت برم ننه مهم سبزیشه خب 

مراحل پختشو بلدم 

بعد سبزی ک خووووب سرخ کردی رو ب گوشت اضافه میکنی با هم سرخ میکنی یکم دیگه پودر فلفل قرمز میزنی اگ تند دوی داری ی نوک قاشق غذاخوری رب بریزی هم بدک نمیشه خوشرنگ تر میشه بعد لوبیاهاتو ک نیم پز شده رو اضافه میکنی و اب جوش میریزی من لیمو عمانی هم زیاد میریزم

اما نکته ای ک خیلی مهمه اینه قورمه سبزی باید خووووب جا بیوفته من معمولآ ابشو بیشتر میریزم با حرارت کم میذارم دوازده سیزده ساعت خوب بپزه و جا بیوفته ی قاش3 رب انارم میزنم

نمکم همون اول میزنم ک گوشت وا نره

واقعا تو کل خونواده و هرکس ک خورده عاشق مزه قورمه سبزیم شده