بعد سبزی ک خووووب سرخ کردی رو ب گوشت اضافه میکنی با هم سرخ میکنی یکم دیگه پودر فلفل قرمز میزنی اگ تند دوی داری ی نوک قاشق غذاخوری رب بریزی هم بدک نمیشه خوشرنگ تر میشه بعد لوبیاهاتو ک نیم پز شده رو اضافه میکنی و اب جوش میریزی من لیمو عمانی هم زیاد میریزم
اما نکته ای ک خیلی مهمه اینه قورمه سبزی باید خووووب جا بیوفته من معمولآ ابشو بیشتر میریزم با حرارت کم میذارم دوازده سیزده ساعت خوب بپزه و جا بیوفته ی قاش3 رب انارم میزنم
نمکم همون اول میزنم ک گوشت وا نره
واقعا تو کل خونواده و هرکس ک خورده عاشق مزه قورمه سبزیم شده