آیه 49 و 50 سوره شوری رو بنویسین رو کاغذ و اسم و فامیل خودتون و شوهرتون هم بنویسین با یه مقدار صدقه بزارین لای قرآن
ان شاءالله تا سال دیگه مادر شدین
برا منم از ته دلتون دعا کنین یه گرفتاری برام پیش اومده حل بشه و بخیر بگذره
🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤ آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه میگشاید ❤ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤ آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه میگشاید ❤ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
ولی به نظرم دعابایدلای قرآن اون خونه باشه که اون زن وشوهرهستن هاوخودشون بنویسن دعاروبازشایدبشه ولی شک دارم بشه
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
ولی به نظرم دعابایدلای قرآن اون خونه باشه که اون زن وشوهرهستن هاوخودشون بنویسن دعاروبازشایدبشه ولی ش ...
تو اون تایپکه ک لینکشو گذاشتن نوشته بودن برا چن نفر نوشتیم باردار شدن
من ۳سال متوالی گذاشتم نشده امسال دیگه نمیزارم هر چی خدا بخواد
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.