2777
2789
عنوان

به راهنماییتون بشدت نیاز دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم اگه نمیتونن از پس کارای خودشون بر بیان برای ی چند وقتی برن خونه بقیه خواهر برادراتون تا ی فک ...

عمرا برن عید انقد اصرار کردن بچه ها میگن نمیتونیم خونه زندگیمون و ول کنیم 

حداقل ی مدت بیان شهر کنار شما خونه اجاره کنن موقتی اینجوری کار شما هم راحت میشه منظورم رفت و آمد خود ...

اگه اومدن که چه بهتر اگر هم نیومدن بدون خدا حواسش به شما هست انشالله خیرشو میبینی پدر و مادر جایگاه خاصی دارن 

حداقل ی مدت بیان شهر کنار شما خونه اجاره کنن موقتی اینجوری کار شما هم راحت میشه منظورم رفت و آمد خود ...

نمیتونن از روستا دل بکنن حتی میاریم یه روز خونمون مهمون همش میگن کی میریم زود باشین بریم. 

نمیدونم شاید تا الان مجبور به همچین کاری نبودن منظورم اینه شاید اگه تنها بمونن سختشون بشه یه همچین تصمیمی بگیرن... 

نمیتونن از روستا دل بکنن حتی میاریم یه روز خونمون مهمون همش میگن کی میریم زود باشین بریم.  نمی ...

این راه به نظرم بهترین راهه حالا با خودشون مشورت کن ببین چی میگن حتما بهشون بگو موقتی چون تا حالا روستا زندگی کردن براشون سخته 

این راه به نظرم بهترین راهه حالا با خودشون مشورت کن ببین چی میگن حتما بهشون بگو موقتی چون تا حالا رو ...

گفتیم عزیزم قبول نکردن حتی برادرم ک تهران کار میکنه خونه خواهرم میمونه مجرده گفته بیاین اینجا خونه بگیرم زندگی کنیم نرفتن البته تازگیا مامانم بخاطر برادرم راضی شده بره اما بابام اصلا راضی نمیشه... تازه توقع دارن برادرم وقتی ازدواج کرد بره روستا زندگی کنه اینم فک کنم غیر ممکنه...