2777
2789
عنوان

به راهنماییتون بشدت نیاز دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 41 پست
خودت تنها برو با پدر مادرت صحبت کن بگو منم کار و زندگی دارم دلم نمیخواد هررزو پاشم بیام اینجا به خاط ...

در ضمن پدرو مادرم میخوان فردا بیان از دل شوهرم در بیارن اما شوهرم تصمیمشو گرفته مگر اینکه بخاطر من کوتاه بیاد اونم میترسم راضیش کنم بعدش واسم بدتر بشه اخه بابام زود عصبانی میشه باید خیلی احتیاط کنیم ناراحتی پیش نیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت هر موقع صلاح میدونی برو اما انتظار نداشته باش شوهرت هر روز باهات بیاد هر وقت خودش صلاح بدونه با ...

میدونی گلم پدر و مادرم جورین که حتما باید یکی پیششون باشه خیلی وابسته ان قبلا خواهرم بود دو ساله خواهرم رفتن جای دور این مسئولیت افتاده رو دوش من

منم خیلیی دوستشون دارم اما کلا باید 80 درصد قید زندگی خودمو بزنم تا به اونا برسم تا الان هم همین کارو کردم اما از یه طرف هم سختمه اصلا موندم این وسط... 

به هر حال پدر و مادرن نمیشه ولشون کنی حتما دعای خیرشون بدرقه ی زندگیتونه یه جور برنامه ریزی کن که هم ...

اره با اینکه دوروز برام خیلی سخت گذشته نتونستم به یه تصمیم درست برسم  اما باید احساسی تصمیم نگیرم طوری ک تعادل حفظ بشه ...

وقتایی که شوهرت خونه نیست برو اونجا و کارای پدر رو مادر رو انجام بده که وقتی شوهرت اومد خونه کنار شو ...

اینطوری نمیشه چون ماشین شوهرم باید دستم باشه روستا هستن من شهرستان ...