2777
2789
عنوان

پریودی و بارداری

147 بازدید | 19 پست

سلام من دوماهه پریود میشم ولی خونریزی کمی دارم اصلا هم درد ندارم رنگ خونریزیم هم تیرس دوماهم هس لکه بینی تیره دارم تازه داشتم تو سایتای مختلف میخوندم بعضی جاها نوشته بود علائم بارداریه😔😭💔

امروز فقد لکه بینی نداشتم

من عقدم هنوز هم دخترم ولی خیلی میترسم 😭

راستی اخرین پریودمم ۱۴ روز بعد از تموم شدن آخری بود

احتمالش هس باردار باشم؟؟؟💔

پایین شکمم سمت چپ نبض داره نمیدونم قبلا داشت یا من حساس شدم

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

راستی من پلی کیستیکم

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل اینه ک نمیتونم ب کسی بگم میترسم

احتمال زیاد بخاطر کیست0

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
خوب برو یه سونو گرافی تا خیالت راحت بشه 

تنها بیرون نمیرم میترسم ب کسی هم بگم🥺💔

با نامزدت برو آزمایش بده

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
احتمال زیاد بخاطر کیست0

خداااااکنهههه خدا از دهنت بشنوه😭

مشکل اینه ک نمیتونم ب کسی بگم میترسم

سلام حامله نیستی فقط خونریزی داری 

منم دقیق سه ماه پیش اینجوری شدم همش خون میومد 

قرص ال دی یه ماه بخور دیگ تنظیم میشی

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
سلام حامله نیستی فقط خونریزی داری  منم دقیق سه ماه پیش اینجوری شدم همش خون میومد  قرص ال ...

سلام 

باشه ممنووون

ب نامزدت بگو 

انقد پر روعه ک بش بگم میگ با مامانت برو

سلام  باشه ممنووون

خاهش میکنم 

حتمن هرروز بخور تا یه ماه بعد نمخاد بخوری پریودت برمیگرده رو نظم

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی