2777
2789

من جاریم یه بار داشتیم صحبت میکردم 

گفتش که من دیشب سکته کردم بعد رفتم یه عالمی پر نور بعد یهو شوهرم منو تکون داد همینجوری دیدم که چطور رحم ب بدنم برگشت و خلاصه خیلی ضایع بود  و جوری صحبت می‌کرد همه فهمیدن داره دورغ میگه خودشم 19سالشه😂

سنشونم بگید 

بزارید بخندیدیم 

همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉                             تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂.                          اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁.           خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون             تو تواین جهان تک وخاصی😊.                                  ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️  تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃  از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز جاریمو ندیدم🥴

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

جاریم اصلا حرف نمیزنه رو سایلنته

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     

گفت توستر بالای سیزده میلیون قیمت داره ماکروفر که دیگه بالای بیست میلیون😕😕بعدم گفت میخوام یه ماکروفر بگیرم حدودا بهم گفت بیست و هشت تومن😕😕اخه من دارم جهیزیه میخرم میفهمم قیمت ها چیه

الان همه جاریاشون فرشته میشه😩😩🤣🤣🤣🤣🤣🤣

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد

پانزده سال پیش که من تازه عروس بودم جاریم می گفت حقوق شوهرم ۹۰۰ تومنه ...هنوزم میگه من دارم با ۹۰۰ تومن زندگی میچرخونم😒😒

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
جاریم اصلا حرف نمیزنه رو سایلنته

😂😂😂

خوشبحالت 

من که مخمو خورده 

حتی دوست ندارم برم طرفشون 

همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉                             تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂.                          اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁.           خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون             تو تواین جهان تک وخاصی😊.                                  ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️  تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃  از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠                 
پانزده سال پیش که من تازه عروس بودم جاریم می گفت حقوق شوهرم ۹۰۰ تومنه ...هنوزم میگه من دارم با ۹۰۰ ت ...

نه تو رو خدا🙄

جاری من، آبجیمه🤪🤪

خوشبحالت😍😍😍

خوشبخت بشین انشالله