2777
2789
عنوان

التماسدعا هستم شوهرم بچه رو اورد

2504 بازدید | 56 پست

سلام دوستان عزیزم

شوهرم پسرم رو اورد و کلی براش لباس و خوراکی گرفته بود. برای خونه هم خرید کرده بود. میدونه من روزه میگیریم، زولبیا بامیه هم خریده بود. میدونه بچه اصلا لب نمی زنه و برای من گرفته😊

شوهرم داغون بود خیلی شکسته شده و ظاهر پریشون داشت. چشماش بی نهایت ناراحت بود و تقریبا ده دقیقه تو خونه بود تا بچه آروم بشه بتونه بره، با حسرت تمام خونه و زندگی رو نگاه می کرد. 

تک تک همه جا رو. 

بهش گفتم من ادکلن میخوام بگیرم، گرون شده خیلی از جنوب برام بیار، اصلا جمله م تموم نشده بود گفت لازم نکرده، نگیر، خودم از جنوب میارم. هم گفت سه شنبه ماهی از جنوب میارم واستون. 

دوستان شوهرم از درون معلومه خیلی پشیمونه چون ظاهرش کاملا نشون دهنده درونش هم بود. 

تو این شب های احیا معجزه بخواد بشه میشه. امیدم ب این شب ها ب خدا هست و دعاهایی که در حق هم میکنیم. الهی خودتون حاجت روا باشین. من با دل شکسته چندین بار که از ته اعماق وجودم دعا کردم از خدا خواستم اگه حاجت من هم روا نکردی، حاجت همه کسانی که تو می نی سایت منو دعا کردن روا کن

وای چه عالی ..........................................انشالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه............................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت اگه اینقدر پشیمونه پس چرا نمیاد؟ چرا برنمیگرده؟

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     

مشکلتون چی بوده عزیزم

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

منم با تاپیکای قبلت خیلی برات ناراحت شدم 

امیدوارم حال دلت خوب بشه حالا هر طوری ک میخواد باشه🌷

ینی چی بعضیاتون اخر جمله هاتون ی شکلک خاص میذارین؟؟؟مثلا میخواین بگین خیلی شاخین؟  نکنین این کارو
خیلی ها گفته بودن شوهرت بچه رو اورد خبر بده من تک تک نتونستم همه رو تگ کنم شرمنده.

🤗🤗🤗🤗😚

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
خیلی ها گفته بودن شوهرت بچه رو اورد خبر بده من تک تک نتونستم همه رو تگ کنم شرمنده.

عزیزم نگفت دلیل این کارش چیه 

خیلی خوشحالم خوب شدین باهم انشالا همیشهدرکنارهم  غرق درخوشی باشید ❤❤❤

مجنون‌حسین راچہ هراس‌از‌سخن‌خلق‌؟!چون‌خالق‌این‌خلق،گرفتار‌حسین‌ است♥️
غرور بیش از حد

بنظرم یه چیز دیگه ست اونو پیدا کن . یبین چی سایه انداخته رو زندگیت. اگه غرور بود همینکارام نمی‌کرد

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     
بنظرم یه چیز دیگه ست اونو پیدا کن . یبین چی سایه انداخته رو زندگیت. اگه غرور بود همینکارام نمی‌کرد

کاش میدونستم

کاش

اوایل خیلی دنبال فال. و اینا بودم اما ب جایی نرسیدم

حتی خانوادم هم نمیدونن

فقط میگن کلا زندگیت دست مادرشوهر هست. چون عید رفته بودن مادرشوهرم رو دیده بودن چیا میگفته