2777
2789
عنوان

بچه ها کسی از این صابون های

2258 بازدید | 3 پست

ترکیبی تو عطاری که خیلی زود جواب میدن و صورتو سفید و بدون جوش و لک میکنه استفاده کرده بعدا صورتو خراب نمیکنه اخه دوس دارم بخرم 

من استفاده نکردم ولی هیچی زودجواب نمیده اگرم گرفتین برای همیشه صابون استفاده نکنین یه دوره استفاده کنین فقط بعدشم مرطوب کننده مناسب پوستتون بزنین تاپوستتون خشک نشه

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس از مالیدن صابون به صورت، حدود 5 دقیقه صبر کنید تا صابون تریاک کلاژن طلاروی صورت شما خشک شود، سپس صورت خود را کاملا بشویید تا اثری از صابون روی صورت تان باقی نماند. این محصول را حتما شب قبل از خواب استفاده کنید. مزیت استفاده از این محصول در این زمان این است که منافذ پوست به دلیل عدم استفاده از لوازم آرایشی توسط خانم های گران قیمت، راحت تر تنفس می کنند.