لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی برو تو مطب پرونده ببند اینایی که تو مرکز بهداشت هستن خیلییییی استرس بیخود میدن کلا ماهی یه بار میری مطب یکم هزینه داره ولی خب به آرامشت می ارزه بعدم ماما و پزشک متخصص کجا لیسانسه های بهداشت کجا
تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
من به خاطر واکسن دخترم پرونده بستم تو خانه ی بهداشت یه بار سر یه چیزالکی استرس دادن رفتم با گریه پیش متخصص بهم گفت فقط و فقط واسه واکسن بچه رو ببر بگو دیگه تو هیچی نظر ندن فقط واکسن
بعدم وقتی تحت نظر متخصصی چرا میری مرکز بهداشت مخصوصا تو این کرونا که اونجا هم تست کرونا میگیرن هم روزانه خیلی از کرونایی ها رفت و آمد دارن اونجا
تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
نگران نباش منم 15هفته مرکز بهداشت رفتم تازه به زور شنیدن.اگه اضافه وزن داری ممکنه تا16 هفته هم نتونن بشنون و فقط سونوگرافی بتونه تشخیص بده.
برای اینکه استرس الکی نگیری برو یه سونو بده تا خیالت راحت شه و الکی غصه نخوری
4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12 خدایا شکرت... در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘